Spor Haber Girişi : 06 Aralık 2023 12:54

Eren Tozlu krallık için atıyor!

Eren Tozlu krallık için atıyor!
Erzurumspor'un en büyük gol umudu olan Eren Tozlu, 7 golle, gol krallığı yarışında Eyüpsporlu Ahmed Kutucu ve Kocaelisporlu Douglas Tanque'yi yakaladı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’un golcü Eren Tozlu, attığı gollerle takımını sırtlarken, krallık yarışında da rakiplerini yakaladı.

 

Son olarak Gençlerbirliği filelerini havalandıran tecrübeli forvet, gol sayısını 7’ye çıkardı. 1. Ligde geride kalan 14 hafta itibariyle Eren Tozlu, 7 gol atan Eyüpsporlu Ahmed Kutucu ve Kocaelisporlu Douglas Tanque ile golleri eşitledi. 7 golü üç futbolcu krallık yarışında ilk üç sırada yer alıyor.

 

 

14 maçta 7 gol 1 asist

 

Dadaşların 32 yaşındaki forveti bu sezon 14 maçta takımının attığı 15 golün 7’sine imza attı. Deneyimli golcü bir de asist yaptı. Eren Tozlu geçtiğimiz sezonda 13 gol 5 asistle Mavi-beyazlıların ligde kalmasında büyük pay sahibi olmuştu.

 

 

Çorum’da  Eren’in yokluğu bayram havası oluşturdu

 

Erzurumspor’da Eren Tozlu’nun  dört sarı kart cezalısı olduğu için Çorum deplasmanında sahada olmayacak olması Çorum medyasında Kırmızı-siyahlı kulüpte bayram havası oluşturdu. Çorum’da bir çok internet sitesi, Eren Tozlu’nun sarı kart cezalısı oluşu nedeniyle Kırmızı- siyahlı kulüpte bayram havası oluşturduğunu yazdı. Nurullah PALA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurumspor taraftarı. 10 Aralık 2023 15:56

    Çorumspor, Erzurumsporu evire çevire yendi, tebrikler Çorumspor.

  • Vatandaş 10 Aralık 2023 15:09

    Takım, hakan hoca ile iyi seviyede tek sorun çıktığı maçlarda öne geçtiği zaman üstünlüğünü koruyamıyor, seyrederken saç baş Yoluyoruz, hak ettiği galibiyeti koruyamıyor, ya yeniliyor ya berabere bitiriyor.böyle çok puan kaybetti.