Ekonomi Haber Girişi : 10 Mart 2015 13:35

Ergaz & Bluepet 2015 yılı için vites büyüttü!

Ergaz & Bluepet 2015 yılı için vites büyüttü!
Enerji Sektöründe emin adımlarla ilerleyen Ergaz & Bluepet 2014 yılı genel değerlendirmesi ve 2015 yılı hedeflerinin görüşüldüğü ilk idari toplantısı Kocaeli Seka Tesislerinde gerçekleşti.
Erzurumajans-Enerji Sektöründe emin adımlarla ilerleyen Ergaz & Bluepet 2014 yılı genel değerlendirmesi ve 2015 yılı hedeflerinin görüşüldüğü ilk idari toplantısı Kocaeli Seka Tesislerinde gerçekleşti.

Tüm bölgelerde görev yapmakta olan Tesis müdürleri, saha satış sorumluları ve Genel Merkez çalışanlarının katıldığı toplantıda, satış, pazarlama ve performans değerlendirilmesi üzerine seminer verildi, görüşmeler yapıldı.

YAĞIZ, 2015 YILINDAN BEKLENTİLERİMİZ YÜKSEK!

Ergaz & Bluepet Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yağız, yaptığı açılış konuşmasıyla şirketin sektördeki yeri 2015 yılı hedefleri konularında genel bir değerlendirme yaptı. Ergaz & Bluepet'in 2014 yılı genel değerlendirmesi ve 2015 yılı için planlanan hedeflere varabilmek için geliştirilen stratejiler katılımcılara aktarıldı.

Yağız, "Önümüzdeki beş yıl için, 2015 yılı çok belirleyici olacak. Dolayısıyla başta genel müdür, yönetim kurulu üyeleri, şirketlerin tüm çalışanları olmak üzere bu yıl içerisinde çalışma performansımızı en maximum seviyede tutmalıyız. Önümüzdeki 9 ay dişimizi sıkacağız çok sıkı çalışacağız, inşallah önümüzdeki beş yılda da sektörde önemli bir noktada yer alacağız. 2015 yılının sonuna kadar mutlaka ve mutlaka bu ekip bu kadro gece gündüz durmadan da cumartesi günleri de hiç durmadan çalışmamız gerekiyor. Mesai saatlerine bağlı kalmadan çalışmamız gerekiyor. Hepimiz bir birimizi seviyoruz, hepimiz bir birimize güveniyoruz, şuna da emin olun sahadaki diğer şirketlerin kadroları bizden çok daha fazla kaliteli insan değiller.

TANITIM ADINA ÖNEMLİ HAMLELER YAPTIK!

Enerji ve akaryakıt sektöründe söz sahibi bir şirket olarak gerek çalışanlarıyla gerekse fiziki yatırım altyapısıyla, oldukça iyi durumda olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bunun yanı sıra marka tanıtım çalışmalarına yönelik oldukça ciddi adımlar attık. Şirketimizin ve markamızın bilinirliğini artırmak adına, firma tanıtım filmi, reklam filmi, sosyal medya gibi çeşitli materyallerde tanıtım atağı sergilemekteyiz. Bu hamleler doğal olarak saha çalışmalarını tetikleyici olacaktır." Dedi.

KİŞİSEL GELİŞİM UZMANINDAN MOTİVASYON SEMİNERİ

Kişisel Gelişim Uzmanı İsmail Karasu tarafından verilen "Liderlik ve Yöneticilik Eğitimi" nin yanı sıra, Pozitif Yaşam Becerileri, Liderlik, Yönetim Becerileri, Ekip Çalışması konularında seminer verdi.

Karasu verdiği seminerde ekip çalışmasının bireysel başarılarla elde edilebileceğini vurgulayarak, şunları kaydetti; "Öncelikli odak nokta kişinin iş ya da özel hayatında belirli hedeflere ulaşmak için stratejiler oluşturmaktır. Gerçekten ne istediğini keşfetmek ve kendi başarı hayaline yol almak. Hayattan istediklerini almak konusunda sahip olduğu bireysel nimetlerin farkına varmak. İlişkilerin kalitesini artırmak ve üretken ilişkiler kurmak. Konsantrasyon, etkili dinleme, yorumlarının ve tutumlarının farkına varma gibi kritik becerileri geliştirmek. İç motivasyonu yaşamak, Tatmin hissiyle yaşayarak ilerlemek. Sahip olduğu ya da istediği iş alanında maksimum başarıya yol almak. Önemli olan kendimizi yakından tanımak ve kendi ilgi alanlarımıza, becerilerimize, seçimlerimize, özelliklerimize, güçlü yanlarımıza ve yaşam amacımıza en uygun olan alanı belirleyip o yoldan ilerleyebilmektir."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.