Medya Haber Girişi : 22 Mart 2015 11:10

Ergaz & Bluepet reklam filmi çekimleri tamamlandı

Ergaz & Bluepet reklam filmi çekimleri tamamlandı
Enerji sektöründe yaklaşık kırk yıldır faaliyet gösteren Ergaz A.Ş.'nin akaryakıt sektörüne kazandırdığı yeni markası Bluepet için, iddialı bir reklam filmi hazırlanıyor.
Erzurumajans-Enerji sektöründe yaklaşık kırk yıldır faaliyet gösteren Ergaz A.Ş.'nin akaryakıt sektörüne kazandırdığı yeni markası Bluepet için, iddialı bir reklam filmi hazırlanıyor.

Çekimleri tamamlanan reklam filminde fantezi müziğin ünlü sanatçısı İbrahim Erkal oynadı. Ergaz & Bluepet akaryakıt istasyon sayısını 2015 yılı sonuna kadar 150 adet olarak hedefledikleri belirtildi. İddialı bir albümle beraber yine iddialı bir reklam filminin yayına başlaması 2015 yılının İbrahim Erkal ve Ergaz & Bluepet için iyi bir çıkış hamlesi olarak değerlendiriliyor.

İbrahim Erkal'in piyasaya çıkaracağı "Nefes " adlı yeni albümüyle beraber aynı zamanda Ergaz & Bluepet reklam filminin de yayınlanacak olması heyecanla bekleniyor.

Erkal, Erzurum'un gururu olan bir kurumun tanıtmaktan gurur duyarım
Ergaz & Bluepet reklam filminde rol alan İbrahim Erkal, " Ergaz & Bluepet'in büyümesi gelişmesi demek Erzurum ekonomisinin gelişmesi demektir. Benim için ise Erzurum demek akan suların durması demektir. Erzurum'un gelişmesi tanıtılması adına yapılan her çalışmaya katkı sağlamaktan memnuniyet duyarım. Ergaz & Bluepet'in büyümesi sektöründeki büyük firmalar arasında yer alması içinde destek olunması ve tercih edilmesi gerekiyor. Onun için " Hadi geeel Ergaz & Bluepet'e gel" diyorum.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.