Ekonomi Haber Girişi : 04 Nisan 2016 16:36

Ergaz'da, Abubekir Yağız yönetimi güven tazeledi

Ergaz'da, Abubekir Yağız yönetimi güven tazeledi
Ergaz Genel Kurulu yapıldı, şirketi başarılı şekilde yöneten Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Abubekir Yağız ve ekibi yeniden seçilerek güvenoyu aldı.
Erzurumajans-Ergaz Genel Kurulu yapıldı, şirketi başarılı şekilde yöneten Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Abubekir Yağız ve ekibi yeniden seçilerek güvenoyu aldı. 

Şirket ortaklarının katılımıyla gerçekleşen 2015 Yılı 42. Olağan Genel Kurul toplantısı Villa Vanilla otelde yapıldı. Divan Başkanlığını Faruk Demirci'nin yaptığı toplantıda katılımcılara yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Şirket ortakları söz alarak genelde şirketin son dönemlerdeki çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Daha önceki genel kurul toplantılarına göre bu toplantının sakin ve kısa sürede tamamlandığı gözlendi. Yurt dışı ve yurtiçinden şirket ortaklarının katıldığı toplantıda şirket çalışmalarının genel anlamda beğenildiği fakat ekonomi dünyasında rekabet şartlarının zor olduğu günümüzde daha emin adımlarla büyümek gerektiği konusunda değerlendirmeler yapıldı.

Yapılan Genel Kurul Toplantısında yeni Yönetim Kurulu; Aslan Yağız, Abubekir Yağız, İhsan Yağız, Ahmet Yağız, Aziz Yazar Yağız, Muhammed Seyid Gülakar, Hasan Hacioğlu, Mustafa Çiçek, Zülkani Kaya'dan oluştu.

SEİD GÜLAKAR, İNŞAAT SEKTÖRÜNDEKİ YATIRIM HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Ergaz A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi M. Seid Gülakar, "Ergaz İnşaat A.Ş. tarafından DKY İnşaat ile ortak girişimi olarak Ataşehir'de yapılacak olan inşaat sektöründeki yatırım hakkında bilgi verdi. Ataşehir ilçesinde yaklaşık 2815 metre karelik 14 parsel bölge açısından kilit noktada bulunan bir arsayı satın aldık ve DKY inşaat ile ortak yapma konusunda anlaştık. Proje tamamlandığında otuz bin metre kalelik bir kapalı alana sahip yaklaşık 160 milyon Türk Lirası civarında bir değer sağlamış olacağız. Bu önemli ve kazançlı yatırım girişimimizden dolayı siz değerli ortaklarımızdan destek ve dualarınızı bekliyoruz" dedi.

ÖMER YAĞIZ, KONTROLLÜ BÜYÜMEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Ergaz & Bluepete Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yağız, "Bugüne kadar elimizden gelen gayreti gösterdik, lakin bugünden sonra daha çok çalışarak kontrollü büyümemizi sürdüreceğiz. Bizlere güvenerek şirket yönetme sorumluluğu veren ortaklarımızı daha fazla bilgilendirme yaparak çalışacağız. Şirket misyonuna vizyonuna layık bir şekilde çalışacağımızı buradan taahhüt ederim. Çünkü bu bizim hem geçmişimizi hemde geleceğimizi ilgilendiriyor. 41 yıllık bir şirket olmanın vermiş olduğu tarihi bir misyon taşımanın sorumluluk bilinciyle hareket ettiğimizi belirtmek isterim" dedi.

ERGAZ, TÜRKİYE'DE ÖNDE GELEN KURULUŞTUR

Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Abubekir Yağız, şirket adına son dönemlerde yapılan çalışmaları özetleyen konuşma yaptı.

Yağız, "Ergaz kendi öz kaynaklarıyla büyüyen gelişen bir şirkettir. Tüplü satışlarımızda yüzde altı oranında artış olduğunu belirtmek istiyorum. Akaryakıt sektöründe faaliyet göstermek adına Bluepet ismiyle yeni bir şirket kurduk, bu şirketi enerji sektöründe ülkemizin önde gelen şirketleri arasına sokmamız lazım. Ergaz artık kabuğunu kırmaya başlamıştır. Türkiye'nin önde gelen şirketlerindendir.

ERGAZ & BLUEPET ÜLKEMİZ ADINA YÜKSELEN BİR DEĞERDİR!

Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Abubekir Yağız, " Son yıllarda Ergaz ailesi olarak gerçekten önemli hamleler yaptık. Ergaz & Bluepet olarak Enerji sektöründe gerek tesisleriyle gerekse bayileriyle yerini sağlamlaştırmış olup, yapılan tanıtım çalışmalarıyla da adından söz ettirmektedir. Bu yapılan tanıtım çalışmaları sayesinde şirketimiz sürekli gündemde kalarak marka bilinilirliğini arttırmıştır. Dolayısıyla yabancı şirketlerin dikkatini çekerek ortak yatırım teklifleri almaktadır. Ergaz & Bluepet şirketimiz ne kadar büyür ve değerli olursa paydaşları olarak bizlerde o kadar mutlu oluruz. Bu sebeple enerji, akaryakıt, inşaat sektörlerinde yapmış olduğumuz yeni hamlelerimizle gelişen dünya şartlarına ayak uyduran bir şirket olma yolunda ilerlemekteyiz. Öz kaynaklarıyla büyüyen milli ve yerli firma sloganımızı, şirket felsefemiz olarak benimsemişiz. Eğitimden spora, sosyal hayattan sağlık alanında bir çok projeye destek olarak toplumsal hayata dokunan bir anlayış sergilemekteyiz. Kıymetli ortaklarımız paydaşlarımız, sizlerden şirketimizin yatırımlarını çalışmalarını daha yakından takip ederek, yapacağınız güzel önerilerinizle, bizlere destek olacağınızı düşünüyorum. Şirketimiz ne kadar güçlü olursa bizlerde o kadar güçlüyüz demektir. Katılımınızdan ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.