Siyaset Haber Girişi : 12 Temmuz 2016 19:50

ERGİM siyasilerin ilgi odağı oldu

ERGİM siyasilerin ilgi odağı oldu
Geçen hafta AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı'yı ağırlayan Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM) bu hafta ise AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz'ü ağırladı.
Erzurumajans-Geçen hafta AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı'yı ağırlayan Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM) bu hafta ise AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz'ü ağırladı.

ERGİM'e tanışma ziyaretinde bulunan Deligöz, ERGİM hakkında bilgiler alarak, Erzurum'un gençlere ihtiyacı olduğunu ifade etti. 

Erzurum Ak Parti Milletvekili Orhan Deligöz'ün ERGİM'e yaptığı ziyarette, Erzurum'un çiftçilik faaliyetlerinin Erzurum ekonomisine etkisini ve Erzurum gençliğinin ekonomiye nasıl kazandırılabileceği masaya yatırıldı. Erzurum ekonomisinin daha güçlü olması için dışarıya göçün durdurulması gerektiğini belirten Deligöz, bu anlamda ERGİM'in yaptığı ve yapacağı faaliyetlerin çok önemli olduğunu vurguladı. ERGİM'in genç iş adamı adaylarını eğitmeye devam etmesi gerektiğini belirten Deligöz, Erzurum'un daha iyi yerlere gelmesi için gereken her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti. Herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini dile getiren Deligöz, ERGİM'in yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini vurguladı. Erzurum'un hayvancılık anlamında büyük bir potansiyele sahip olduğuna dikkat çeken Deligöz, ERGİM'in çiftçilik konusunda da gençlere yardımcı olacağına inandığını belirtti.

Gerçekleşen ziyaret için Milletvekili Deligöz'e teşekkür eden ERGİM Yönetim Kurulu Başkanı Kağan Alparslan Çakır, görüşmede karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulduğunu belirtti. Ziyaretin samimi bir sohbet havasında gerçekleştiğini kaydeden Çakır, Erzurum'un siyasileri ve bürokratlarının destekleriyle Erzurum için daha güzel işler yapacaklarını vurguladı. ERGİM olarak genç iş adamı adaylarına, Erzurum için doğru yatırımların yapılması için eğitim vermeye devam edeceklerini belirten Çakır, önümüzdeki günlerde genç iş adamlarını yurt dışına götürerek oradaki ekonomik faaliyetleri yakından tanıtacaklarını söyledi.

Deligöz'ün yaptığı ziyaretin çok verimli geçtiğini söyleyen ERGİM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuğra Ömer Eşrefoğlu, Milletvekili Delgöz ve diğer Erzurum Milletvekillerinin destekleri için teşekkür etti. ERGİM'in ismi gibi daha genç bir kuruluş olduğunu belirten Eşrefoğlu, "İnşallah zamanla daha güçlü bir kurum olacağız. Biz güçlendikçe Erzurum'da güçlenecek" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.