Spor Haber Girişi : 27 Haziran 2013 21:50

Erhan Bakır Akdeniz Oyunları şampiyonu

Erhan Bakır  Akdeniz Oyunları şampiyonu
Mersin'de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları'nda serbest stil güreş kategorisinde Palandöken Belediyesi'nin güreş takımında da yeralan Güreş Erkek Milli Takımı sporcularından 60 kiloda Erhan Bakır altın madalyanın sahibi oldu.
Erzurumajans-Mersin'de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları'nda serbest stil güreş kategorisinde Palandöken Belediyesi'nin güreş takımında da yeralan Güreş Erkek Milli Takımı sporcularından 60 kiloda Erhan Bakır altın madalyanın sahibi oldu. Oyunlar kapsamındaki güreş müsabakalarının son gününde Türkiye 3 altın madalya daha kazandı. Erhan Bakır'ın yanı sıra Soner Demirtaş 74 kiloda, Rıza Yıldırım'da 96 kiloda altın madalyanın sahibi oldu. Bu sonuçlarla birlikte Türkiye güreşlerde erkeklerde 14, kadınlarda 5 madalya olmak üzere oyunları 19 madalya ile tamamladı.

60 kilogramda Faslı rakibi Hamza Fatah ile karşılayan Erhan Bakır rakibini 2-0 yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Altın madalyayı kazandığı final maçının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan milli sporcu Erhan Bakır, "Çok farklı duygular. Bu duyguları yaşamak nasip oldu. Onun için çok mutluyum. Burada bayrak mücadelesi veriyorsunuz. Bizde ülkemizin bayrağını en yukarı, göndere çektirmek için mücadele ettik ve başardık. Bu Bakanımızın, sonra antrenörlerimizin ve diğer güreşçi arkadaşlarımızın takım ruhu ile gelen başarıdır. Herkese teşekkür ediyorum. Güreşte daha da iyi olacağız" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.