Erzurum Haber Girişi : 14 Eylül 2023 11:23

Eris'ten kaçamadılar

Eris'ten kaçamadılar
Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü, narkotik köpeği Eris'in de yardımlarıyla şeker poşetlerinin içine gizlenmiş uyuşturucu maddeleri bularak yine başarılı bir operasyona imza attı.

Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü, narkotik köpeği Eris’in de yardımlarıyla şeker poşetlerinin içine gizlenmiş uyuşturucu maddeleri bularak yine başarılı bir operasyona imza attı.

 

 

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü kentte uyuşturucuya göz açtırmıyor. Her gün zehir tacirlerine yönelik yapılan operasyonlarda uyuşturucu maddeler ele geçirilerek imha ediliyor. İl emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada arama kurtarma köpeği Eris, gizlenmiş 735 parça 8 kilo 557 gram eroin ele geçirdi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce uyuşturucu madde ticaret ve sevkiyatına yönelik yapılan münferit  çalışmalar kapsamında narkotik madde arama köpeği Eris ile yapılan aramalarda şeker poşetleri içerisine gizlenmiş vaziyette 735 parça 8 kg 557 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir. Konuyla ilgili 2 şüpheli hakkında gerekli işlemlere başlanılmıştır.” Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mahir YİĞİT 14 Eylül 2023 13:32

    Uyuşturucu ile uğraşan ve milletin çoluk çocuğunu zehirlemeye çalışan alçakların esasında idam edilmesi gerekir.Cezaevine atılıp daha sonra serbest bırakılan bu alçaklar uyuşturucu satışlarına devam etmektedirler.Bu ne rezillik.Okulların önü aleni satış merkezleri haline gelmiş bulunmaktadır.