Magazin Haber Girişi : 11 Kasım 2011 11:39

Erkal albüm tanıtımını Erzurum`da yapacak

Erkal albüm tanıtımını Erzurum`da yapacak
Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal, yakında piyasaya çıkacak olan "Burnumda Tütüyorsun" adlı 11. albümünün tanıtımını memleketi Erzurum`da yapacağını açıkladı.
Erzurum Ajans-Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal, yakında piyasaya çıkacak olan "Burnumda Tütüyorsun" adlı 11. albümünün tanıtımını memleketi Erzurum`da yapacağını açıkladı.

Hakkari`nin Çukurca ilçesinde meydana gelen hain terör saldırısı nedeniyle Erzurum`da vereceği konseri iptal eden ve 19 Kasım`da yeniden düzenlenecek konser için kente gelen ünlü şarkıcı İbrahim Erkal, İHA`ya açıklamalarda bulundu. Yakında 11. albümünü piyasaya çıkaracağını ifade eden Erkal, süper şarkılarla, bomba gibi bir kaset yaptıklarını belirtti. 11. albümünün adının "Burnumda Tütüyorsun" olacağını kaydeden Erkal, "Bu kasetin tanıtımını memleketim Erzurum`da ilk kez yapacağım. Çok güzel bir albüm
olduğuna inanıyorum" dedi.

Van`da yaşanan üzücü deprem olaylarında hayatlarını kaybeden depremzede yakınlarına da başsağlığında bulunan İbrahim Erkal, "Son depremi de televizyon ekranlarından takip ettik. Hayatını kaybedenlere Allah`tan rahmet diliyorum. Kalbimiz Van`daki depremzedelerle. Biz de kendi bütçemize göre yardımlarda bulunduk. Biz her zaman Van`daki depremzedeler için yapılacak yardım kampanyalarına hazırız" diye konuştu.
Erkal, Van depremi sonrası Erzurum`un yardımlar konusunda önemli bir görev üstlendiğini, bunun da bir Erzurumlu olarak kendisini gururlandırdığını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.