Magazin Haber Girişi : 27 Aralık 2011 11:00

Erkal fırının başına geçti boşa kürek salladı

Erkal fırının başına geçti boşa kürek salladı
Erzurumlu ses sanatçısı İbrahim Erkal yeni çıkardığı albümünün tanıttığı için geldiği memleketinde şehri gezmeyi de ihmal etmedi.
Erzurum Ajans-Erzurumlu ses sanatçısı İbrahim Erkal yeni çıkardığı albümünün tanıttığı için geldiği memleketinde şehri gezmeyi de ihmal etmedi. Yemek için girdiği bir pizzacıda fırının başına geçti, önlüğü giyen Erkal fırına kürek salladı.

Kısa bir süre önce çıkardığı yeni albümü için Erzurum’a gelerek tanıtım çalışması yürüten İbrahim Erkal, Erzurum’da geçirdiği Sürede şehri gezmeyi de ihmal etmedi. Yemek yemek için gittiği Kral pizza’da önce yemeğini yedi ardından ise fırının başına geçerek önlük giydi. Giydiği önlükle fırında çalışmaya başlayan Erkal “kürek sallıyoruz ama boşa kürek sallıyoruz fırın boş her zaman boşa kürek sallamamak gerek” diye espiri yaptı.

S
alon içerisinde bulunan diğer müşteriler ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiren İbrahim Erkal burada albümünün tanıtımını da yaptı. Kendisi için hazırlanan pizza ve pideleri çatal bıçak kullanmadan elleri ile yiyen İbrahim Erkal, 27 Ocak’ta Erzurum’da bir konser düzenleyeceğini belirterek tüm Erzurumlulardan konsere katılmalarını istedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.