Spor Haber Girişi : 17 Şubat 2020 21:15

Erkan Sözeri: 3 puan için gelmiştik

Erkan Sözeri: 3 puan için gelmiştik
TFF. 1. Lig’in 22. hafta maçında BB Erzurumspor, deplasmanda Adanaspor'la 0-0 berabere kaldı. Mücadelenin ardından iki takımın teknik adamı açıklamalarda bulundu.
Erzurumajans-TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’un Teknik Direktörü Erkan Sözeri, golsüz berabere kaldıkları Adanaspor maçı sonrası, “Maça çok iyi başladık. Buraya 3 puan için gelmiştik. Onu da oynadığımız oyun girdiğimiz pozisyonlarla gösterdiğimizi düşünüyorum” dedi.

“Sonuçta berabere kaldık”

Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Sözeri, “Hesapta yoktu. Maça çok iyi başladık. Sezonun en iyi maç başlangıcını yaptık. 10 dakikada 3-4 gol atabilecek pozisyonlara girdik. Bunları atamazsanız kısır bir sonuçla karşı karşıya kalıyorsunuz. Çok üzgünüz tabii. Buraya 3 puan için gelmiştik. Onu da oynadığımız oyun girdiğimiz pozisyonlarla gösterdiğimizi düşünüyorum. Oyuncularım çok gayretliydiler. Sonuçta berabere kaldık. Artık önümüzde ki Bursaspor maçına odaklanacağız. O maçı içeride kazanıp ortalama 2 puanımızı devam ettirmek en büyük amaç” diye konuştu.



Eyüp Arın: “Maç gerilimli ve kötü başladı”

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un Teknik Direktörü Eyüp Arın, golsüz berabere kaldıkları BB Erzurumspor maçı sonrası, “Maç bulunduğumuz ortam nedeniyle gerilimli ve kötü başladı. Ben yine de bu zor süreçte kendi oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Kazanamadık ama kaybetmedikte” dedi.

“İnşallah artık başarılı olacağız”

Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Arın, “Farklı konumdaki iki takımın müsabakasını değerlendirmek bizim açımızdan önemli. Bulunduğumuz konumda bir ateş hattının içerisindeyiz. Bu ateş hattının içerisinden çıkmak için çaba sarf ediyoruz. Bunun içinde dönüşü olmayan artık maçlar oynuyoruz. Toparlanmak istiyoruz. Camiamızı sevindirmek istiyoruz. Birçok şeyi bir arada yapmaya çalışıyoruz. Maç bulunduğumuz ortam nedeniyle gerilimli ve kötü başladı. Biz sonradan dengeyi sağladık. 2-3 tane pozisyona girip değerlendiremedik. Bizim artık puandan çok puanlara ihtiyacımız var. Ben yine de bu zor süreçte kendi oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Kazanamadık ama kaybetmedikte. İnşallah artık başarılı olacağız” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yılmaz Gün 01 Ocak 1970 02:00

    Adanayı yenemez, Boluyu yenemez,takıma baksan 3 takım çıkarır,beşiktaşa iki maçta 6 gol atar,ligde zar zor ite kaka kendi evinde 1-0 larla gider deplasmanda ligin dibindekilerden 1 puanı anca alır,her maça ayrı kadrodan takımın ayarı tutmaz oldu,bu seferde Poteyle,Reşatı oynatmadı,süper lige çıkabilir ama teknik direktörün ne yapmak istediğini ben anlayamadım.