Spor Haber Girişi : 28 Aralık 2019 16:15

Erkan Sözeri: Hedef Erzurumspor'u Süper Lig'e çıkarmak

Erkan Sözeri: Hedef Erzurumspor'u Süper Lig'e çıkarmak
TFF 1. Lig’in 17. hafta maçında BB Erzurumspor deplasmanda Ümraniyespor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik sorumluları açıklamalarda bulundu.
Erzurumajans-BB.Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri 2-1’lik Ümraniyespor galibiyeti sonrası, “Golü yedikten sonra takımın gösterdiği reaksiyon çok önemliydi. Eğer şampiyon olmak istiyorsak, bu reaksiyonu her maçta göstermeliyiz. Tek hedef var; Erzurumspor’u Süper Lig’e çıkarmak” dedi.

BB. Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, İstanbul deplasmanında Ümraniyespor karşısında aldıkları 2-1’lik galibiyeti basın toplantısında değerlendirdi. Gerek hava gerekse takımdaki eksiklerden dolayı zorlu bir maça çıktıklarını belirten Sözeri, “Geçen hafta aldığımız mağlubiyetin yanı sıra 3 cezalı oyuncumuz ve sakat oyuncularımız vardı. Bugün de hasta oyuncularımız vardı. Bu kadar sorunlara rağmen maçın zor olacağını biliyorduk. Ümraniyspor’un pasa dayalı ve oyuna hükmeden bir stilleri var. Oyunun bazı bölümlerinden biz daha iyiydik. İyi olduğumuz zamanda da anlık bir hatadan golü yedik. Ama o gole verdiğimiz reaksiyon çok önemliydi. Biz şampiyonluğa oynayacaksak bu reaksiyonu her zaman vermeliyiz. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum. İkinci yarıya moralli gireceğiz kupada Beşiktaş ve ligde İstanbul maçlarına iyi hazırlanacağız. Tek hedef var Erzurumspor’u Süper Lig’e çıkarmak. Ayrıca oyuncularım pozitif ayrımcılığı sahaya çok iyi yansıttılar. Takımımı kutluyorum” dedi.

Sözeri, transfer çalışmaları hakkında ise “ Sivasspor bugün lider ama Rıza hoca hala transfer istiyor. Her takım transfer isteri. Biz de eksikleri tespit edip takımın dengesini bozmadan hamleler yapmamız gerekir. Yönetim ile oturup, değerlendireceğiz. Erzurumspor’a ilk geldiğimde hedefim 30- 33 puan aralığıydı. Şimdi 30’u yakaladık. Dengeleri bozmadan takviyeleri yapacağız” yorumunu yaptı.



Ahmet Taşyürek: “Yediğimiz gollerin tarifi yok”

 Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, BB Erzurumspor mağlubiyeti sonrası, “Yediğimiz gollerin tarifi yok. Bunun önlemlerini alacağız” dedi.

TFF 1.Lig’İn 17.haftasında Ümraniyespor, sahasında konuk ettiği BB Erzurumspor’a 2-1 mağlup oldu. Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, mücadele sonrası basın toplantısında konuştu. Mağlubiyetten dolayı üzgün olduğunu belirten Taşyürek, “Sezonun ilk devresini noktaladık. Mücadeleye gelirsek ilk yarı bir pozisyon verdik. İkinci yarı golü bulduk. Ama maçın kırılma noktası Gomis’in direk dibinden atamadığı gol. Yediğimiz gollerin tarifi yok. Öne geçtikten sonra klasik gol yedik. Bunun önlemini alacağız” şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.