Spor Haber Girişi : 17 Ekim 2021 20:32

Erkan Sözeri: "Önemli bir galibiyet aldık"

Erkan Sözeri:
TFF 1. Lig'in dokuzuncu haftasında Erzurumspor ve Altınordu'nun teknik direktörleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

ERZURUM AJANS - BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri Altınordu maçının ardından, “Oyuncularımızın ve taraftarımızın enerjisi çok güzeldi. Takımım beni yanıltmadı” dedi.



Sözeri, iyi bir geri dönüş yaptıklarını ifade ederek, “15 gün ara bize daha faydalı olacak diye düşündük. Oyuncuların sakatlıkları ve cezalardan dolayı sıkıntı oldu. Önemli olan bu zamanlarda oynattığımız oyuncuların performans vermesiydi. İlk defa oynayan oyuncularımız iyi işler yaptılar. Güzel performans sergiledik. Forvetlerimizde gol attılar. İyi hazırlandığımızı düşünüyorduk fakat iyi ve güzel bir gol yedik. Sonra bir gol daha yiyerek şok olduk. Oyuncularım sonra kalitesini ve enerjisini gösterdiler. Beraberliği ve ardından galibiyeti yakaladık. Oyuncularımızın ve taraftarımızın enerjisi çok güzeldi. Takımım beni yanıltmadı. Güzel bir geri dönüşle önemli bir galibiyet aldık. Samsunspor maçı var önümüzde, bu mücadeleyi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

 

”Bireysel hatalardan yediğimiz goller farkı açtı”


TFF 1. Lig’in 9. haftasında deplasmanda BB Erzurumspor’a 6-2 mağlup olan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Eroğlu, genç bir takım oldukları bu yüzden bireysel hatalara engel olamadıklarını ifade ederek, “Milli takım arasından sonra kazanarak başlamak istedik. Taktiksel anlamda iyi hazırlandık. İlk yarı bizim kontrolümüzdeydi. 2 farklı öne geçtik. Maçın sonucu maalesef çok kötü bitti. Devreye 2-0 girseydik her şey farklı olabilirdi. Tecrübesizlikten ilk golü yedik. Bir anda 2-2 oldu. Planladığımız deplasman oyunu güzel giderken devre sonu moral anlamında geriye düştük. İkinci yarı kolay olmadı. Bireysel hatalardan yediğimiz goller farkı açtı. İkinci yarı planlarımızın dışında gelişti. Erzurumspor kaliteli bir takım. Bu maç geride kaldı. Üzgünüz ama ilk 45 dakikada doğru oyun oynadık. Bizim almamız gereken ders maçın sonuna kadar konsantrasyonumuzu korumamız gerektiği oldu” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.