Spor Haber Girişi : 03 Nisan 2021 18:45

Erol Bulut: 2 ya da 3 transferi ben yaptım

Erol Bulut: 2 ya da 3 transferi ben yaptım
Fenerabahçe'den ayrılan teknik direktör Erol Bulut Milliyet'e özel açıklamalarda bulundu.

Erzurumajans-22 transfer ile şampiyonluğun en büyük favorisi olan Fenerbahçe'de sürpriz kayıplar işi zorlaştırmıştı. Alınan sonuçların ardından sarı-lacivertli kulüp, Erol Bulut ile yolları ayırıp göreve Emre Belözoğlu'nu getirdi. Erol Bulut, ayrılığı sonrası herhangi bir demeç vermezken, ilk kez konuştu. Deneyimli hoca, "2 ya da 3 transferde benim ve ekibimin isteği vardı ama onun dışında zaten belli bir liste vardı, ona göre transferler yapıldı" dedi.


Fenerabahçe geçtiğimiz günlerde Erol Bulut ile yollarını ayırmıştı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten Erol Bulut ile yollarımız bugün itibarıyla karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır. Fenerbahçe'mizin çatısı altında bugüne dek verdiği hizmetler için Erol Bulut'a teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz" denilmişti.

 

410

 

Bulut'un yerine sportif direktör Emre Belözoğlu'nun getirildiği belirtilerek, "Sezonun geri kalan haftalarında, yönetim kurulumuzun almış olduğu kararla, sportif direktörümüz Emre Belözoğlu futbol takımımızın teknik sorumlusu olarak görev yapacaktır. Süper Lig'de mücadelesini Emre Belözoğlu'nun yönetiminde sürdürecek olan takımımıza başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanılmıştı.

 

Milliyet'te yer alan habere göre, Erol Bulut ayrılığın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 

182
 

Deplasmanda tarihe geçen sonuçlar aldıklarını dile getiren deneyimli teknik adam, "2 ya da 3 transferde benim ve ekibimin isteği vardı ama onun dışında zaten belli bir liste vardı, ona göre transferler yapıldı. Kavgalı ya da kötü ayrılmadık. Dostça vedalaşarak ayrıldık. Fenerbahçe'nin başarılı olmasını çok isterim, inşallah olurlar. Şampiyonlukları beni mutlu eder" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.