Bölge Haber Girişi : 13 Mart 2011 15:44

Erol Korkut AKP'den aday adayı!..

Erol Korkut AKP'den aday adayı!..
12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler için siyasi partilere aday adaylıkları müracaatları devam ediyor.

Erzurum Ajans-12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için siyasi partilere aday adaylıkları müracaatları devam ediyor. Erzurum’da Mali Müşavir Erol Korkut’ta AK Parti ‘den Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Adaylık müracaatını AK Parti il başkanı Murat Kılıç’a sunan Erol Korkut, “Siyaseti halka hizmet aracı olarak gördüğüm ve bu hizmeti yapabileceğim zeminin de AK Parti olduğu için aday adayı oldum” dedi.

Yıllardır siyasetin içinde olduğunu belirten Erol Korkut, çeşitli siyasi parti teşkilatlarında alt ve üst kademelerinde görev yaptığını hatırlattı. AK Parti’nin kurulma aşaması ve sonrasında il ve ilçe yönetimlerinde aktif görev ve yöneticilik yaptığını dile getiren Korkut, siyasette hizmetin yapılmasında parti teşkilatlarının sürükleyici rolünün bir gerçek olduğunu ve bu gerçekle birlikte hareket edeceğini kaydetti.

AK Parti Genel Merkezi ve Erzurum teşkilatlarının kendisine temsil yetkisi vermesi halinde, Türk kültürü ve ananelerine bağlı kalmak şartıyla, gelişen ve değişen dünya ölçeğinde, Türkiye ve Erzurum için bir çok projeye imza atmaya hazır olduğunu belirten Erol Korkut, “Yaşadığımız bölge başta olmak üzere Erzurum’un son yıllarda yaptığı atılım ve yeniliklerle birlikte daha ileri seviyelere her alanda ve her anlamda hak ettiği yerlere gelmesi için parti teşkilatları ile işbirliği içinde adımlarımızı atacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da; parti teşkilatlarımız başta olmak üzere değerli kardeşlerimin desteği ve teveccühü ile şahsıma Erzurum’umuzu temsil yetkisi verilmesi halinde, Erzurumlu hemşerilerimin hizmetinde olacağımın bilinmesini isterim”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.