Spor Düzenleme Tarihi : 10 Kasım 2020 16:02 Haber Girişi : 10 Kasım 2020 16:08

Ersun Yanal adım adım Antalyaspor'a

Ersun Yanal adım adım Antalyaspor'a
Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, teknik direktör Tamer Tuna ile yollarını ayırmıştı.

Erzurumajans-Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, teknik direktör Tamer Tuna ile yollarını ayırmıştı. Akdeniz ekibi ise yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyordu. Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal'ın ise ismi Antalyaspor ile anıldı.


Teknik direktör arayışlarını sürdüren Antalyaspor'da, yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Murat Süğlün, Ersun Yanal'la çalışmak istediklerini ve bugün her şeyin netleşeceğini söyledi.


Radyospor'da canlı yayın konuğu olan Süğlün, "Ersun Yanal'la çalışmak isteriz. Umarım olur. Görüşmelerimiz devam ediyor. Yarın* netleşir" dedi.

 

"AVCI ANTALYA'DA TESİSLERİ GEZDİ"


Murat Süğlün, "Abdullah Avcı ile değişik bir görüşmeydi. Bize yakışmaz. Konuşmalar farklıydı; sonrasında verilen karar farklıydı. Antalya'ya geldi; tesisleri de gezdi. Kendisinin bu sezon takım çalıştırmayacağını düşündük sözlerinden. Sonrasında Trabzonspor'a gitmesi beni çok şaşırttı. Kendisine sonsuz başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

 

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ


Deneyimli teknik adam Ersun Yanal son olarak Fenerbahçe'yi çalıştırmıştı. 58 yaşındaki teknik direktör kariyerinde Denizlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, A Milli Futbol Takımı, Manisaspor, Trabzonspor (iki kez), Eskişehirspor ve Fenerbahçe (iki kez) takımlarını çalıştırdı.

 

Ersun Yanal, Fenerbahçe'yle 2014 yılında Süper Lig şampiyonluğu kazandı.

 

(Ajansspor)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.