Erzurum Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

ERVAK`tan teröre tepki

ERVAK`tan teröre tepki
ERVAK Başkanı Erdal Güzel, “PKK terör örgütü ve yandaşları şunu iyi bilmelidirler ki Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” dedi.
Erzurum Ajans-ERVAK Başkanı Erdal Güzel, “PKK terör örgütü ve yandaşları şunu iyi bilmelidirler ki Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” dedi.
ERVAK Başkanı Erdal Güzel, yaptığı yazılı açıklamada, “Eli kanlı terör örgütünün, kanla, irfanla kurmuş olduğumuz aziz vatanımızı bölmeye yönelik yaptığı alçakça saldırıları dadaşlar olarak şiddetle lanetliyoruz. Kardeşler arasına nifak tohumlarını ekmek isteyen hainler, dün olduğu gibi bugün ve yarın da alçakça emellerine ulaşamayacaklardır. PKK terör örgütü ve yandaşları şunu iyi bilmelidirler ki Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Hain saldırılarda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.