Bölge Haber Girişi : 17 Ocak 2012 12:42

Erzurum - Artvin karayolu ulaşıma kapandı

Erzurum - Artvin karayolu ulaşıma kapandı
Erzurum'da hızı saatte 80 kilometreyi bulan fırtına Erzurum- Artvin karayolunun Güzelyayla geçidini ulaşıma kapattı.
Erzurum Ajans-Erzurum'da hızı saatte 80 kilometreyi bulan fırtına Erzurum- Artvin karayolunun Güzelyayla geçidini ulaşıma kapattı.
Kar ve fırtına Erzurum- Artvin karayolunun 43'ncü kilometresindeki 2120 rakımlı Güzelyayla geçidini ulaşıma kapattı. Görüş mesafesinin 5 metrenin altına düştüğü yolda ambulans ve yolcu minibüslerinin bulunduğu onlarca araç mahsur kaldı. Yolu açmak için çalışan karayollarına ait bıçaklı iş makineleri karla mücadelede zorlu anlar yaşadı. Yolcu minibüslerinde mahsur kalan onlarca yolcu kurtarılmayı beklerken soğuk havadan korunmak için battaniyelere sarıldı. Fırtına sebebi ile kara gömülen araçlar iş
m
akineleri yardımı ile kurtarılmayı beklerken içindeki vatandaşlar saatlerce beklemek zorunda kaldı. Mahsur kalan vatandaşlar "bu yol yıllardır böyle her sene bu aylarda meydana gelen fırtına sebebi ile birçok araç mahsur kalıyor bu durumun yetkililer tarafından bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyoruz" diyerek saatlerdir mahsur kaldıkları yolda aç susuz kurtarılmayı beklediklerini ifade etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.