Kültür-Sanat Haber Girişi : 11 Mayıs 2012 12:15

Erzurum AB bilgi merkezi AÜ'de stant açtı

Erzurum AB bilgi merkezi AÜ'de stant açtı
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) bünyesinde faaliyet gösteren Erzurum AB Bilgi Merkezi, 9 Mayıs Avrupa Günü münasebetiyle, Atatürk Üniversitesi Bahar Şenlikleri etkinliklerinde stant açtı.
Erzurum Ajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) bünyesinde faaliyet gösteren Erzurum AB Bilgi Merkezi, 9 Mayıs Avrupa Günü münasebetiyle, Atatürk Üniversitesi Bahar Şenlikleri etkinliklerinde stant açtı.
Çok sayıda üniversite öğrencisinin yanı sıra akademisyenlerin de ilgi gösterdiği stantta, AB Bilgi Merkezi’ne ait dokümanlar ve 9 Mayıs Avrupa Günü için Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından gönderilen t-shirt ve şapkalar dağıtıldı. Üniversite öğrencilerinin AB konusundaki görüşlerinin tartışıldığı stantta, Erzurum AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Elifnur Terzioğlu, AB fonları, AB projeleri, AB Türkiye ilişkileri, AB Gençlik Programları ile ilgili konularda da soruları cevaplandırdı.
Faaliyet kapsamında ayrıca Erzurum AB Bilgi Merkezi’nin yürüttüğü faaliyetler hakkında da bilgiler verildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.