Erzurum Haber Girişi : 31 Mayıs 2014 03:48

Erzurum Adliyesi'ni yasa boğan ölüm

Erzurum Adliyesi'ni yasa boğan ölüm
Erzurum Adliyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü'nde görev yapan ve yaklaşık iki yıla aşkın süredir kanserle savaşan Kübra Kocaman Coşkun (31) tedavi gördüğü Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.
Erzurumajans-Cem Bakırcı'nın haberi-Erzurum Adliyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü'nde görev yapan ve yaklaşık iki yıla aşkın süredir kanserle savaşan Kübra Kocaman Coşkun (31) tedavi gördüğü Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Coşkun'un ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

KÜBRA, KANSERLE SAVAŞI KAYBETTİ

Erzurum Adliyesinde Bilgi İşlem Müdürlüğü'nde Bilgisayar İşletmeni olarak görev yapan 2 yıllık evli Kübra Kocaman Coşkun'a akciğer kanseri teşhisi konuldu. Bir süreden beri tedavi gören Kübra Kocaman Coşkun, aynı adliye'de görevli kâtip Deniz Coşkun ile hayatını birleştirmişti.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Palandöken İlçesi Hazreti Ömer Camii'nde kılınan cenaze namazına Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yaşar Sadık Taşkın, hâkim, savcı, yazı işleri müdürleri ve personel katıldı. Başsavcı Vekili Taşkın," Personelimizin amansız ölümü bizleri derinden üzdü. Ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum" dedi.

B
ilgisayar İşletmeni Kübra Kocaman Coşkun'un cenazesi, Asri Mezarlıkta toprağa verildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • FAHRİ ŞAHİN 01 Ocak 1970 02:00

    ALLAH MAKAMINI CENNET EYLESİN ,YAKINLARINA SABRI CEMİL EYLESİN