Erzurum Düzenleme Tarihi : 04 Kasım 2020 16:34 Haber Girişi : 04 Kasım 2020 16:49

Erzurum AFAD'a anlamlı teşekkür

Erzurum AFAD'a anlamlı teşekkür
AFAD Erzurum ekibi tarafından 65 saat sonra enkazdan çıkarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek için Kayra ve Saltuk kardeşler resim yaparak ekiplere teşekkür etti.

Erzurumajans-AFAD Erzurum ekibi tarafından 65 saat sonra enkazdan çıkarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek için Kayra ve Saltuk kardeşler resim yaparak ekiplere teşekkür etti.


Ege Denizi'nde 6,6 büyüklüğündeki depremle sarsılan İzmir'deki arama kurtarma çalışmalarına katılan Erzurum Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) görevlileri, enkaz altında kalanları kurtarmak için gece gündüz demeden görev yapıyor. Deprem sonrası enkaz altından 65 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek'i de enkazdan çıkarmayı başaran Erzurum ekibine Kayra ve Saltuk kardeşler, yaptıkları resimle teşekkür etti. Erzurumlu bir ailenin çocukları olan Kayra ve Saltuk, arama çalışmalarında yer alan AFAD Erzurum ekibini ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çekildiler.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cemil İLBAŞ 05 Kasım 2020 12:40

    Selahattin Bey ve ekibine teşekkürler. Her yerde Erzurum un yüzünü ak ediyorlar.