Medya Düzenleme Tarihi : 08 Nisan 2021 17:30 Haber Girişi : 08 Nisan 2021 12:54

Erzurum Ajans Ankara'da

Erzurum Ajans Ankara'da
Erzurum basın camiasının güçlü kuruluşu Erzurum Ajans 'başkent ofisini'açtı. Yayınladığı haber ve yorumlarla kentte gündem yaratan Erzurum Ajans, bundan böyle Ankara'da yaşanan gelişmeleri de sıcağı sıcağına sizlerle paylaşacak.

Erzurumajans-Kurulduğu günden bu yana Erzurum’un sorunlarını gündeme taşıyan ve güçlü yazar kadrosuyla yaşanan gelişmeleri farklı bakış açılarıyla takipçilerine aktaran Erzurum Ajans, Ankara’da yerini aldı.

 

Başkentin gözde semtlerinden Çukurambar’daki 1071 Usta Plaza’nın 27’inci katında siyasetin nabzını tutacak olan Erzurum Ajans, son dakika haberlerini siz okuyucularıyla paylaşmaya devam edecek.

 

Siyasetin kalbinin attığı Ankara’da Cumhurbaşkanlığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve bakanlıklarla ilgili haberleri şimdiye kadar ajanslar aracılığıyla ekranlarınıza taşıyan Erzurum Ajans, bundan böyle başkentteki kadrosuyla nabız tutacak.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.