Siyaset Düzenleme Tarihi : 10 Nisan 2023 14:12 Haber Girişi : 18 Mart 2023 15:18

Erzurum Ajans 'Seçim Sandığı' anketi!

Erzurum Ajans 'Seçim Sandığı' anketi!
Erzurum Ajans, manipülasyona yol açmamak ve en doğru veriye ulaşmak için mükerrer oy kullanımının mümkün olmadığı sistem alt yapısıyla seçimin nabzını siz okuyucularıyla birlikte tutuyor.

Bu Pazar seçim olsa hangi Cumhurbaşkanı adayına oy verirsiniz? 

 

Erzurum Ajans'ın Seçim Sandığı için tıklayın! 

 

 

NOT: Oy kullanmak için cep telefonu konum bilgilerinizi açın ve numaranızı başında sıfır (0) olmadan yazın.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadas 11 Nisan 2023 13:07

    terör bitmedi pkk elebaşlarını getirebiliyorlar mı murat karayılan ve diğer üst düzeyleri apo iti içerde besleniyor örgüt sahada yapamayacağını bildiği için işini siyasi olarak görüyor istediğini alıyor hepsi bu. Savunma sanayi baykar aselsan havelsan roketsan vb. firmaları tebrik ederiz Allah devamını versin işlerine diyecek yok ülke yararına yapılan herşeyi ayakta alkışlıyoruz. araba fiyatları ev fiyalarına gelince hepsi kredi insanlar bankalara mahkum edildi maaşla hiç bir şey alınmıyor ayrıca bankalar ödenemeyen kredi ve haciz dosyalarıyla dolu. İnsanlar borçla borç ödüyor borcunu ödemek için bir bankadan alıp diğerine veriyor bugün herşey dolarla geliyor kimse alınmasın dış devletler parasıyla dövüyor ülkeyi hükümet yapabiliyorsa ithalat ve ihracatı tl ile yapsaya türkiyeden malzeme alacak bir devlete tl ile alışveriş zorunluluğu getirse ya tl değerlenir böylece.

  • Hasan özdemir 05 Nisan 2023 18:27

    Bu seçimde kesinlikle Recep Tayyip erdoganın tekrar cumhurbaşkanı olacagına kesin bir dille inanıyorum.bu muhalefet sadece yalan üretmektedir.tamam pahalılık vardır ama pahalılık var diye gidip askerimize polisimize kurşun sıkanlara ve onlarla iş birliği yapanlarada oy veremem.

  • Ömer 04 Nisan 2023 20:58

    Ben insanların bazıları diyim nankör gerçekten nankör . Kimse kusura bakmasın. Erdoğan?ın yaptıkları ortada terör bitti , sağlıkta reform yaptı . Savunma sanayi müthiş . Tamam bir sıkıntı pahalılık var ama o da geçecek . İstisna hariç herkeste araba var en pahalı cep telefonları . CHP ye gelince kendine hayrı olmayan biri aday . Daha bastığı yeri bilmeyen seccadeye pis ayağı ile basan terör partisine gülücük dağıtan bir ittifaka CHP ye oy yok olmaz olamaz .

  • Haşis demir 31 Mart 2023 00:52

    Anketlere güvenmeyin insanlarda bir korku var ama sandıkta herkes oyunu verecek . Herkes hırsızın haksızın haraminin cezasını kesecek. Başörtüsünün mağduriyetin iyi kaymagınınyediniz. Bakin kurusoğana muhtaç kaldık. Devlet okullarını sıfırladınız üniversiteler sıfırlandı herseyi bozdunuz. Sizin yaptığınızı verdiğiniz zararı Yunan Ermeni yapamazdı. Millet size öyle bir tokat çalacak ki 5 sene kendinize gelemeyeceksiniz. Şafak 48. Çoğu gitti azı kaldı

  • Çıtçıtlı 29 Mart 2023 22:05

    Bizim memleket hala bu insanların peşinden gidiyor ve bunlardan medet bekliyorsa vay halimize. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki daha önce iktidara oy vermiş birisi olarak nasıl verdiğime inanamıyorum. Bakın 5 vakit namazını kılan bir Müslümanım. Kimse kimsenin Müslümanlığıni ve devletçiliğini sorgulamasin. Herkes içinde bulunduğu durumu sorgulama kapasitesinde olsa sorun çözülür. Ama bizim memleketin kafasını soğuk çarpmış ne diyim.

  • araştırmak lazım 29 Mart 2023 10:28

    burda kullanılan oy oranlarına baktımda.. erzurum yine aynı değişen yok... yakında ekmek kuyurklarında gireceksiniz haberiniz yok.. mahalle kahvelerinde içtiğiniz çayları deftere yazıdırıp, sigara izmaritlerine kalanlar aynı yolda gidin yine ...biraz düşünün... ama siz düşünmek nedir bilmezsiniz... başkasının kıldığı namazla ve tuttuğu oruçla cennete gidesinizya....islam namaz ve oruç değildir.. ahlak, dürüstlük, hak, adalet vicdan , yalan söylememek ve merhamettir islam....

  • metin duman 28 Mart 2023 15:02

    Cahile laf anlatmak zordur,her devrin bir sonu var elbet buda geçer.Geride kalmış toplumda bundan nasibini alacak,tıpkı İstanbul ve Ankara gibi alınan belediye seçimleri gibi.Bugüne kadar oy vermedim ya benim vicdanım rahat.

  • Halis demir 27 Mart 2023 09:00

    Chp bu ülkenin temellidir 100 senelik asırdır. Akp bu ülkenin satıcısı olmuş satmadık koyu köse fabrika bırakmamıştır. Şeker fabrikaları satılmış millet şekeri yüksek fiyattan almak zorunda bırakılmıştır. Kombinasyon satılmış et 300 e dayanmıştır. Seka kağıtçı satmış artık ülkede kâğıt üretilemiyor olmuştur. Telekom vurgun yemiştir. Ülke yangın yeri ramazanda et aşamıyoruz eğri oturup doğru konuşalım. Devletin dini adalettir Osmanlı?dan beri böyle gelmiştir. Adaletle devlet kaim olur. Şu anda ise yapılanların hepsi adaletsizdir. Tüm ihaleler yandaşa gidiyor vatandaş olarak Akp artık Pkk mın verdiği zararı veriyor ülkeye 12 milyon Suriyeli doldurarak bu ülkenin tüm kaynaklarını tüketiyor etin sütün kiraların artmasının sebebi budur. Evimize 3 misafir gelse harcamamız 2 katına çıkmıyor mu hepimizin böyle. 12 milyon insanı beslemek doyurmak barındırmak vatandaşa zulüm dür. Aklın yolu bir misafirlik 11 sene olmaz Ensar muhacir ile açıklanamaz. Artık yeni bir başlangıç yapılmadı çoluk çocuğumuz için gereklidir. 20 senedir ülkeyi düzlüğe çıkaramayanların bu sefer çıkarmasına inanlar lütfen akıllı mantıklı olsun.

  • Mehmet 26 Mart 2023 12:32

    Kemalin hayali ERDOĞAN in yaptığını düşünüp hayal edemez

  • ömer şenpolat 25 Mart 2023 09:54

    yani ben bu chp ye oy verenleri özellikle anlamıyorum adama diyorsunki ne hizmet yapacan adam diyorki benim adım kemal.benim şerimin kafası bu adamın kafasından daha çok çalışıyor

  • yavuz bahadır temir 25 Mart 2023 09:49

    gerçekten bu hükümet kadar çalışan çabalayan bir hükümet yok.kimse kusura kalmasın çalışıp çabalayan insanlar herzaman hakkını alıyor.gidip devletin yaptıgı hastanede bakılıp,devletin yaptıgı yardımı alıp yiyip,devlete küfredip devetin verdigi ikramiyeleri ve kısacası herşeyi inkar edip gidip pkk ile ittifak yapanlara oy veriyorsa ALLAH ondan sorsun.İNŞALLAH seçim günü geldiginde mhp ye oyumu verecegim.cumhurbaşkanı olarakta recep tayyip erdogan diyecegiz

  • Teyo 23 Mart 2023 15:56

    Ben onu bunu bilmem, ama hırsızı koruyacak, kul hakkı yiyecek, adaletsiz olacak, çevresini zenginleştirecek, devletin parasını çarçur edecek kişiye verirsem Allah bunu sorar diye düşünüyorum Seçime epey var. Kafamda olay net değil. Tartacam, hesaplayacam, kim kriterlerime yakınsa ona vereceğim ALLAH RIZASI nı kazanmak adına

  • Kerim tekin 20 Mart 2023 23:39

    Yaşayarak öğrendik bize yol köprüden önce hah ve hukuk lazımmış. Yaptığımız yollar binalar tıkıldı gitti. Niye adalet yoktu torpil vardı adam kayırma vardı ihale fesatlığı vardı sonunda vurdu. Artık bize adalet hak ve hukuk lazım bunu istiyoruz yolunuzu köprünüzü alın ve gidin

  • Hüdapara oy yok 19 Mart 2023 21:41

    Bu seçim gönderiyoruz ????????????

  • Adem özel 19 Mart 2023 20:49

    HAN Zaman,şeker misali erirken handa, Han yerinde durur, hancı uykuda. Gün gelir yolcusu... girer kapıdan, Gün gelir yolcusu... gider kapıdan. Han ıssız, han sessiz , han izbe yerde, Han siyah , han soğuk, han aynı yerde. Gün gelir hancısı... girer kapıdan, Gün gelir hancısı... gider kapıdan. Duvarlar taştandır, tavanı yüksek, Kervan yorgundur, ayaklar aksak, Gün gelir kervanı...girer kapıdan, Gün gelir kervanı...gider kapıdan. Adem ÖZEL (SORGUNLU)

  • halisdemir 19 Mart 2023 11:22

    büyük ihtimal seçim 2. tura kalacak. çalışmalar bu yönde ve doğrusuda bu. herkes kendi partisiyle seçime girsin herkes milletvekilini çıkarsın sonra cumhurbaşkanlığı seçimi yapılsın yani sistem bu şeklide bozuk bu sitemden hiçbir cacık olmaz. çok büyük sorunlar çıkaracak bir sitem. parlementer sistem bundan çok çok iyiydi. bu sitem ittifaklara dayanan sorunlara gebe bir sistem. hdp ye yarayan hüdapara yarayn azınlığa yaraan bir sitem.