Erzurum Haber Girişi : 21 Kasım 2016 15:00

Erzurum Ajans yazdı Büyükşehir anında müdahale etti...

Erzurum Ajans yazdı Büyükşehir anında müdahale etti...
100.Yıl Parkı 'Bayrak Anıtı' gönderindeki yırtık bayraklar Büyükşehir Belediyesi tarafından değiştirildi.
Erzururmajans-100.Yıl Parkı 'Bayrak Anıtı' gönderindeki  yırtık bayraklar Büyüykşehir Belediyesi tarafından değiştirildi.

100. Yıl Parkı içerisindeki 'Anıt Bayrak' ve etrafındaki gönderde bulunan Türk Bayrağı ve diğer Türk Devlet Bayrakları uzun zamandır yırtılmış durumdaydı.

Her gün binlerce vatandaşın görüp, iç burkarak önünden geçtiği ve büyük tepki toplayan bu çirkin manzaranın Erzurumajans'ta 'Bu ayıp hepimize yeter' başlığıyla haber olarak yer almasının ardından Büyükşehir Belediyesi yetkililer devreye girerek yırtık bayrakları yenileriyle değiştirdi.

BAŞKAN SEKMEN: BAYRAK MİLLETİN NAMUSUDUR

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in talimatıyla harekete geçen Büyükşehir'in ekipleri, başta ay yıldızlı bayrağımız olmak üzere Türk boylarını temsil eden bayrakları yenileriyle değiştirdi. 

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Mehmet Sekmen, şunları kaydetti: "Sosyal ve yazılı medyada 100. Yıl Anıtı'ndaki bayraklarla ilgili konudan haberdar olur olmaz ekiplerimize talimat verdim. Ay yıldızlı bayrağımız ve Türk boylarını simgeleyen bayraklarımızıyenileriyle değiştirdik. Bizim bayrak hassasiyetimiz her şeyin ötesindedir. Bayrak milletlerin namusudur. Kamu kurumlarımız özellikle bayrak konusunda yüksek hassasiyet göstermeli,her hangi bir ihmale sebebiyet vermeden ona göre davranmalıdır."






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • adımız andımız 01 Ocak 1970 02:00

    basında çıkmasa görev süren bittiğinde bile değişmezdin :)

  • Aslan 01 Ocak 1970 02:00

    Haber etkisini gösterdi.