Siyaset Haber Girişi : 25 Nisan 2012 15:17

Erzurum AK Gençlik Ankara yolunda

Erzurum AK Gençlik Ankara yolunda
AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Yavuz Kocaman, Ankara’da yapılacak olan Genel Merkez Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresi hakkında bilgiler verdi.
Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Yavuz Kocaman, Ankara’da yapılacak olan Genel Merkez Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresi hakkında bilgiler verdi.
Kocaman, Genel Merkez Gençlik Kolları 3. Olağan Genel Kongresinin 29 Nisan’da saat 11.00’da yapılacağını belirtti. Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılacak olan kongreye Erzurum’dan 20 ilçe ve il yönetiminin katılacağına değinerek şunları söyledi:
“Kurulduğu günden bu yana millete hizmet yolunda koşarak ilerleyen AK Parti gençleri bu önemli kongrede bir araya gelecek. ‘Kökümüz mazide, gözümüz atide’ sloganıyla yola çıkan geleceğin siyasetçileri Ankara’da toplanacak. Biz de Erzurum Gençlik Kolları Teşkilatı olarak 29 Nisan da 20 ilçemizle birlikte Ankara’da olacağız.”
Türkiye sevdalısı gençlerin bir araya geleceği 29 Nisan gününün bayram havasında geçeceğini belirten Kocaman, “Geleceğe dair umudu olan gençleri Ankara’ya davet ediyoruz. İnşallah rekor bir katılımla bir araya gelerek coşkulu bir kongre yapacağız'' dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.