Bölge Haber Girişi : 20 Şubat 2011 01:26

Erzurum AK Parti'den Aycı'ya kınama!..

Erzurum AK Parti'den Aycı'ya kınama!..
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, TCDD'nin aylık yayınlanan dergisi 'Raillife'in son sayısında yer alan ve Erzurum'a hakaret edilen yazıya tepki gösterdi.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, TCDD’nin aylık yayınlanan dergisi “Raillife’in son sayısında yer alan ve Erzurum'a hakaret edilen yazıya tepki gösterdi.

Devlet Demiryolları'na ait “Raillife” isimli dergide, Mehmet Aycı imzasıyla yayımlanan bir makalede Erzurumlu kadınlara yönelik asılsız ve çirkin iftiralara tepkiler artarak devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, aynı zamanda Ulaştırma Bakanlığı Basın Müşaviri olan Mehmet Aycı'nın kaleme aldığı makaleyle ilgili yargıya gideceklerini açıkladı.

Kılıç, Ulaştırma Bakanı tarafından Aycı'nın görevden alınmasını yeterli görmediklerini belirterek, " Bu Millet için tarihte canını vermiş, kanını dökmüş bir çok kahramanlığa imza atmış Erzurumlu kadın Nenehatun ve Kara Fatmaların torunlarına terbiyesizce yapılan saldırı büyük bir tepki görmüştür. Erzurum’da Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler, AK Parti Kadın Kolları, AK Parti Gençlik Kolları, Doğu Anadolu ve Erzurum Gazeteciler Cemiyetleriyle tüm basın kuruluşları tarafından bu talihsiz hadise şiddetle kınanmıştır. AK Parti İl Başkanlığı olarak görevden alınan Basın Müşaviri Mehmet Aycı’nın bağımsız yargı önünde hesap vermesi hususunda azami gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.