Siyaset Haber Girişi : 28 Mart 2012 18:50

Erzurum AKP Kadın Kolları Başkanı istifa etti

Erzurum AKP Kadın Kolları Başkanı istifa etti
Erzurum Ak Parti Kadın kolları Başkanı Esma Kişioğlu Özyurt, partisindeki görevinden istifa ettiği bildirildi.

Erzurum Ajans-Ak Parti’de İl Başkanlığı  öncesi ‘Kadın Kolları Depremi' yaşandı. Geçtiğimi yıl Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Esma Kişioğlu Özyurt, görevinden istifa etti. Kişioğlu, istifa gerekçesinde İl Başkanı Murat Kılıçoğlu’nu suçladıve “İl Başkanı iktidarımızın gücünü kendi şahsi gücü olarak yansıtmaktadır” ifadelerine  yer verdi.

Erzurum Ak Parti  İl Başkanlığı ise Kişioğlu'nun kişisel nedenlerden dolayı partisindeki görevinden istifa ettiğini bildirildi.

Kadın Kolları Başkanlığı görevine geçtiğimiz yıl atanan  Esma Kişioğlu  Milli Görüş'ün Erzurum'daki simge isimlerinden Mahmut Kişioğlu'nn yeğeniydi. Esma Kişioğlu Özyurt’un, eşi Kenan Özyurt’ta bir süre önce, AK parti İl Başkanı Murat Kılıç’a ait olan ve önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak televizyondan yollarını ayırmıştı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kamil 01 Ocak 1970 02:00

    günaydın sevgili il ve ilçe yöneticileri kış olimpiyatlarında bir belde başkanı üzerinden çevrilen bir sürü flim varken hiç birinizden ses çıkmıyordu ne oldu çomak pozisyonumu var bir birinize düştünüz haksızlık karşısında susan dilsiz düşmandır diyen bir dinin mensupları olarak artık yiğitlik edinde gerçekleri konuşun ab fonlarından nasıl yararlanılır nasıl iktidar nimetlerinden yarralanılır seremonisinden çıkın artık

  • ERZURUMLULAR 01 Ocak 1970 02:00

    ZEKİYE ÇOMAKLI AKP KADIN BAŞKANI OLSUN