Kültür-Sanat Haber Girişi : 14 Ekim 2014 13:17

Erzurum AVM kadınlar kulübü'nün tiyatro heyecanı

Erzurum AVM kadınlar kulübü'nün tiyatro heyecanı
Erzurum Devlet Tiyatroları sahnesinde sadece Erzurum AVM Kadınlar Kulübü için oynanan "Deli İbrahim " adlı oyun üyeler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.
Erzurumajans-Erzurum Devlet Tiyatroları sahnesinde sadece Erzurum AVM Kadınlar Kulübü için oynanan "Deli İbrahim " adlı oyun üyeler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

17 Nisan 2010 tarihinde açılışı yapılan Erzurum AVM Kadınlar Kulübü, düzenlediği organizasyonla üyeleri ile biraraya geldi. Erzurum Devlet Tiyatroları'nda 250 üyesini ağırlayan Erzurum AVM, kendileri için özel sahnelenen ''Deli İbrahim'' oyunuyla kulüp üyelerinin beğenisini topladı.

3,500 üye sayısına ulaşan Erzurum Kadınlar Kulübü üyelerine özel, sezonun ilk oyununu izleme şansını yakalayan Kadınlar Kulübü üyeleri oyunu ilgiyle izledi. Turan Oflazoğlu'nun yazıp, A. Sinan Pekinton'un yönettiği Deli İbrahim'in konusu ise; 4. Murat'ın saltanatı süresince bir kafeste yaşamaya mahkûm olan İbrahim'in Osmanlı devlet geleneğinin bir sonucu olarak IV. Murat'tan sonra tahta çıkarılmasını anlatıyor.

Erzurum AVM Kadınlar Kulübü üyelerine her geçen gün yeni bir mutluluk yaşatmak için çalışmalarına devam ediyor. Erzurum AVM Müdürü Kemal Ünal, hem organizasyona katılan Kadınlar Kulübü üyelerine hem de organizasyonda birlikte çalışmış oldukları Erzurum Devlet Tiyatroları yetkililerine teşekkür etti. Eğlenmek ve bir arada olabilmek adına gerçekleştirdiğimiz organizasyonlara yoğun katılımların olmasından mutluluk duyduğunu ifade etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.