Spor Haber Girişi : 28 Kasım 2011 17:53

Erzurum BBS`de galibiyet sevinci

Erzurum BBS`de galibiyet sevinci
Erzurum Büyükşehir Belediyespor`da dün alınan Dardanelspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.
Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediyespor`da dün alınan Dardanelspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Kulüp Başkanı Mehmet Aydın, yaptığı açıklamada, dün Yeni Erzurum Stadı`nda oynanan ve 3-0 Erzurum Büyükşehir Belediyespor`un galibiyeti ile sonuçlanan Dardanelspor maçında iyi bir oyun sergilediklerini söyledi.
Mavi-beyazlı ekibin, kontrolü oyunla karşılaşmayı kazanmasını bildiğini ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

``Bildiğiniz gibi sezona Hasan Çelik hocamız yönetiminde başlamıştık. Ancak alınan başarısız sonuçlar sonrası, Hasan hocayla karşılıklı anlaşarak yolumuzu ayırdık. Ardından Faik Demir hocayla anlaştık. Hocamız takıma iyi bir hava getirdi. Son iki maçımızı da kazandık. Amacımız önümüzdeki hafta oynayacağımız Tarsus maçını da kazanarak galibiyet serimizi sürdürmek. Bu doğrultuda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.``
Aydın ayrıca, Erzurum Büyükşehir Belediyespor`da basın sözcülüğüne Ufuk Demir`in getirildiğini sözlerine ekledi.

Teknik Direktör Faik Demir ise, oyuncularının dünkü mücadelelerinden memnun olduğunu belirterek, aynı istekle Tarsus maçına çıkacaklarını ve amaçlarının puan ya da puanlarla Erzurum`a dönmek olduğunu söyledi.
B
asın sözcüsü Ufuk Demir de, Erzurum Büyükşehir Belediyespor`un kentin tek profesyonel futbol takımı olduğunu ve herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini belirterek, özellikle tribün desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi ve tüm Erzurumlular`ı Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçına beklediklerini ifade etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.