Siyaset Haber Girişi : 30 Aralık 2011 00:14

Erzurum BDP`den Şırnak tepkisi

Erzurum BDP`den Şırnak tepkisi
BDP Erzurum İl Örgütü, Türk Hava Kuvvetleri`ne ait savaş uçaklarının Irak`ın Türkiye sınırına yakın bölgede düzenlediği hava operasyonunda 35 kaçakçının yaşamını yitirmesine tepki gösterdi.
Erzurum Ajans-BDP Erzurum İl Örgütü, Türk Hava Kuvvetleri`ne ait savaş uçaklarının Irak`ın Türkiye sınırına yakın bölgede düzenlediği hava operasyonunda 35 kaçakçının yaşamını yitirmesine tepki gösterdi.

Erzurum`un Mahallebaşı semtindeki Bdp il binasında açıklama yapan İkinci Başkan Perihan Özel, faili meçhul cinayetlerde 17 bin 500 Kürt`ün öldürüldüğünü öne sürerek, Ölüm emrini veren ve katledenlere dokunulmadı.

Bunların hala aramızda dolaştığını görmekteyiz. Bu sabah geçimlerini kaçakçılıkla sağlayan 35 kişiye katliam yapıldı. Kardeşlerimiz yanarak hayatlarını kaybetti. Bu insanlık suçudur. Cumhurbaşkanı ve Başbakana sesleniyorum. Bu ve buna benzer katliamların üstünün örtülmesi halkların kardeşliğine zarar vermektedir diye konuştu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • horasanlı 01 Ocak 1970 02:00

    kürt halkı ıcın zafer cok yakın her bıjı

  • horasanlı 01 Ocak 1970 02:00

    kürt halkı ıcın zafer cok yakın her bıjı

  • y. varol 01 Ocak 1970 02:00

    allah aşkına hang akla hizmet ediyosunuz erzurum ajans çalışanları.neden bu insan dışı yaratıkları haber yapıp erzurumu rezil ediyosunuz.lütfen bu konuda duyarlı olun.erzurumda bu yaratıkların haberini sadece siz yapıyosunuz.gazetecilik tarafsızlıktır ama lütfen bu konuda taraflı olun DADAŞKENTLİ VAROL 25