Spor Haber Girişi : 25 Eylül 2013 16:38

Erzurum Belediyespor Adanaspor'a elendi

Erzurum Belediyespor Adanaspor'a elendi
Ligde kötü sonuçlar alarak taraftarını hayal kırıklığına uğratan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, kupaya da erken veda etti...
Erzurumajans-Turhan BOZKURT'un haberi-Erzurum Büyükşehir Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında kendi evinde ağırladığı Adanaspor'a 7-6 yenildi.

Normal süresi 2-2 biten mücadelenin uzatma dakikalarında da gol gelmeyince maç penaltılara kaldı. Penaltı atışlarında ev sahibi takıma 5-4 üstünlük sağlayan Toros Kaplanları karşılaşmadan 7-6 üstünlükle ayrılarak bir üst tura çıktı.

İlk yarının 7 dakikasında Tayfun Aksoy'un attığı golle yenik duruma  düşen Erzurum Büyükşehir Belediyespor, 8. dakikada Sefer Sever ve 15'nci dakikada Güner Okay'ın attığı gollerle ilk yarıyı 2-1 galip tamamladı.

Maçın ikinci yarısında  Mavi-beyazlılar, yakaladıkları bir çok pozisyonu değerlendiremezken 85. Dakikada İlkem'in penaltı golüne de engel olamadı.

Maçın normal süresi bu skorla  2-2 berabere bitti.

Uzatma dakikalarında da rakibine üstünlük sağlayamayan  Erzurum Büyükşehir Belediyespor, penaltı vuruşları sonucu 6-7 mağlup oldu.

Ligde kötü sonuçlar alarak taraftarını hayal kırıklığına uğratan Belediyespor'da kupaya erken veda etmenin üzüntüsü yaşanırken, maç sonrası bazı taraftarlar teknik heyet ve futbolculara tepki gösterdi...

VEDAT REFAYELİ'NİN MAÇ ANALİZİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • AHMET 01 Ocak 1970 02:00

    BEN KÜMEYE DÜŞTÜĞÜMÜZ GÜN SÖYLEMİŞTİM SÜPER LİGİ TORUNLARIM GÖRÜR DİYE DEMEKKİ O GÜN SÖYLEDİĞİM SÖZ DOĞRUYMUŞ ERZURUM SPORUN İSMİNİ 300 KEREDE DEĞİŞSELER BİR ŞEY OLMAZ HELE BU TAKIMDAN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ 2023 TE BELKİ 2.LİGE ÇIKARIZ........SAHİPSİZ MEMLEKETİN SAHİPSİZ TAKIMI ..............