Erzurum Düzenleme Tarihi : 26 Mart 2024 11:51 Haber Girişi : 25 Mart 2024 12:24

Erzurum bu haberle çalkalanıyor kurumlardan ses çıkmıyor!

Erzurum bu haberle çalkalanıyor kurumlardan ses çıkmıyor!
Erzurum'da Büyükşehir Belediyesi halk ekmek fırınında ortaya çıkan rezaletin görüntüleriyle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Halk sağlığıyla oynanmasına rağmen Valilik bile harekete geçmedi.
Erzurum bu haberle çalkalanıyor kurumlardan ses çıkmıyor!

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

 

Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk ekmek fırınındaki sağlıksız ortamda yapılan üretimle ilgili sosyal medyada paylaşılan görüntüler kent gündemine bomba gibi düştü.

 

İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar’ın paylaştığı görüntülerde fırında hijyen şartlarına uyulmadığı görülürken, skandal görüntüler mide bulandırdı.

 

 

‘Türkiye’nin en ucuz ekmeği’ sloganıyla Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürlüğü ile protokol imzalanmasından sonra 4 liraya satılan ekmeğin üretildiği fırında yaşananlarla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

 

 

Halk sağlığıyla oynanmasına rağmen Erzurum Valiliği’nden bile açıklama yapılmazken, halk ekmek fırınını hangi kurumun denetleyeceği ve yasal işlem başlatacağı merak konusu oldu. Onur SAĞSÖZ

 

İŞTE REZALETİN GÖRÜNTÜLERİ! TIKLA İZLE

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali durmaz 28 Mart 2024 11:37

    erzurumdaki hangi fırın böyle lütfen fırıncılara iftira etmeyin ramazan günü. şayet sizin dediğiniz gibiyse daha kötü devlet denetleme yapmıyor demektir. Hepsi öyle olsa olsa bile büyükşehir halk ekmek fabrikasından bahsediliyor koskoca halk ekmek böyle olmaz. gidin ekre beyin işlettiği istanbul büyükşehir halk ekmege bakın. Siz ve sizin gibiler yüzünden bu halk ilerlemiyor bu şehirde hangi fırın bu şekilde lütfen siz ispatlarmısınız. Yazık günah ya. tüm fırınlar böyle derken yüzlerce insanın vebalini niye alıyorsunuz. tümden çürümüşlük bu ülkede doğru omurgalı bir halk ne zaman ortaya çıkacak. ne zaman gelişeceğiz ne zaman adaltli olacağız ne zman gerçke müslüman olabileceğiz. Yazık gerçekten çok çok yazık.

  • kardan adam 28 Mart 2024 09:40

    ne yazık ki her şey normalmiş gibi davranmaya devam . 3 maymun oynanıyor

  • Ali durmaz 27 Mart 2024 21:29

    Bu kadar pis bir ortamda yerlerde hamurlar varken buraya bir ceza yazmamak Müslümanlıkla ve devlet ahlakıyla bağdaşmaz. Kusura bakmayın ama bu bir haksızlık ve devletin harekete geçmedi lazım. Siz geçmezseniz ses çıkarmazsanız nasıl görev yapıyorum diye düşünmeniZ lazım çok çok hatalınvir durum gücünüz yetmiyorsa istifa bir erdemdir. Canan hanım a teşekkür ederim. Şehriniz için doğrusunu yapmış inşallah başkan olduğunda burayı kendisi kapatır ve rehabilite eder. Kendisine şimdiden başarı diliyorum

  • Diğer fırınlar da böyle 27 Mart 2024 20:52

    Neye şaşırdığınızı anlamadım. Erzurum'daki tüm fırınlar bu temizlikte zaten. Hiç o lavaş fırınlarını görmüyor musunuz? İçeri baktığınızda bile rahatsız olup dik dik bakıyorlar.

  • ALİ 27 Mart 2024 13:42

    DURMAK YOK OY VERMEYE DEVAM

  • Doğan 27 Mart 2024 11:40

    Bugünlerde geçecek Canan hanım gelince herkesin sesi yerine gelecektir. Şimdilik ses demek ki kısılmış. Hoş görelim onlarda emir kulu aciz insanlar ses ver demeden seslerini çıkaramazlar amcası.

  • A. T 27 Mart 2024 05:28

    En ucuzu bilmem ama en kötü kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Yanlız burada tüm devlet kurumlarının sessiz kalması çok kötü. Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır azıcık sesinizi çıkarın korkmayın. Değilmi ki müslümansınız seccadeleri parçalıyorsunuz azıcık da sesinizi işitelim haksızlığa karşı bakın halk ekmek alabilecek aileler uygun olmayan ortamda üretilen birseyi sofralarına götürüyor bunu çoluk çocuk yiyor buna bu vebale ortak oluyorsunuz. Akşamları iftar edip yemek yerken korkmuyormusunuz Allah tan vicdanınız sızlamıyor mu. Allah tan korkan bir yönetici bu haksızlığa sessiz kalmaz. Şimdi iyi ramazanlar sahurlar benim sevgili yöneticilerim korkmayın rızkınızı Allah veriyor kimseye minnet etmeyin el etek öpmeyin. Sadece bir a sesi verin höst diyemiyorsanız bile.

  • Çamur ekmek 26 Mart 2024 22:28

    Ne kadar aciz bir toplum olduk böyle Hiç kimse haklıdan yana olmuyor

  • Cemil 26 Mart 2024 19:54

    Bu hakareti Erzurum?a reva görenleri ve ses çıkarmayanları kınıyorum. Koskoca devleti küçük düşürüyorsunuz. Devlete sahip çıkın yada istifa edin.

  • Hicran 26 Mart 2024 18:38

    Sekmeni baş üstünde tutan Erzurumlular siz bu ekmeği hak ediyorsunuz. Belediye birbirinin hala dayı Teyze çocuğu dolmuş.. Erzurumlular değil sekmen ve 7 cibiliyeti Erzurumu yedi . Hala önünde el pençeler.Allaha böyle kulluk yapmazsınız. Allah başınızdan sekmen ve şirketler grubunu ve ispirlileri eksik etmesin.

  • Dadaş 26 Mart 2024 18:05

    Valla bunu kendilerine reva görenler için ben mi üzüleceğim? O ekmeğe muhtaç olacak kadar ekonomik durumu berbat ailelerden alıyor oyunu ohh daha beter olmalı valla. Bu kadar yetmez fareler filanda cirit atmalı her yerde.

  • Selahattin palan 26 Mart 2024 18:03

    Büyükşehir çuvalladı 10yildir Ama şimdi hergun bir dernek kurdurup Erzurum fakirinin vergisiyle iftar veriyor. Veren zaten herseyi mubah görmüştür de, yiyenlere ne demeli fakirin emeklinin işsizin hakkını yiyerek nasıl iftar ediyorsunuz

  • Halil İbrahim Aydın 26 Mart 2024 16:28

    ERZURUM BUNU KENDİ EKLERİYLE YAPTI VE YAPMAYA DEVAM ETTİĞİ MÜDDETÇE DAHA KOTULERİNE MAHSAR OLACAK ALLAH'IN VERDİĞİ AKLI KULLANMAZ KİRAYA VERİRSEN HER TÜRLÜ PİSLİĞİ HAK EDERSİN VESSELAM

  • Vatandaş 26 Mart 2024 15:36

    Bu şehir hak etmiyor bunları ne yediginize dikkat edin sandıkta gönderin bunları yeter uyuma Erzurum çok uyumadinmi yeter

  • Sefa 26 Mart 2024 15:05

    Malesef Erzurumlu hemşehrilerim bunu hak ediyorlar. Ben de üzülüyorum ama hemşehrilerimin keyfi yerinde. Bakdana Mehmet Sekmen Bey Ankaradan döndüğünde bazı heriflerimiz(!) önünde kıvırmışlardı, Sekmen de alkışlamıştı. Ohhh olsun. Ben Erzurumda yaşamıyorum.

  • Furkan savaş 26 Mart 2024 14:49

    Size iyi oluyor Yine gidip sekmene vereceksiniz

  • dadaş ömer 26 Mart 2024 13:45

    ses etmemek ne demek sesiniz lütfen çıkarın. devletin bazen ciddi yüzünü göstermek gerekir. Vali veya il tarım müdürü buraya bir ceza versin halkın sağlığı ile oynayan kim olursa olsun gereken cezayı almak zorundadır. Bu şehrin valisi de tarım il müdürüde benim nazarımda artık Canan hanımdır. Erzurumun un sehri emini Artık erzurumun sefiri Canan hanım dır. sizde biat edin. Erzurumun nenehatunu sanki dirildi elinde satırı bu ili tekrar kurtaracaktır. Canan sen varol. Ses etmeyenlere de buda geçer yahuu.

  • Erkan Özpolat 26 Mart 2024 02:34

    Ben 1. 2. Yıl önce şikayet ettim bunları ama birşey değişmemiş ekmekten böcek çıkmıştı

  • halis demir 25 Mart 2024 22:06

    bazı olaylar olur ve valiyi belediye başkanını tanırsun. tavuk tarda sayılır demiş atalarımız. işte böyle anlarda gerçek rçek devlet adamlığı adalet duygusu ortaya çıkar. yapın gereğini görelim ne kadar devletin valisi ne kadar akp nin valisisiniz. terazi kuruldu.

  • Cemil dursun 25 Mart 2024 18:17

    Adalet hak ve hukuğu üstün tutmadıkça kalkınma olmaz. Şeraitin kestiği parmak acımaz. Bu usulsüzlüğü kim yapmışsa ayrım gösterilmeden cezası verilmelidir. Yok belediye yapmış yok bilmem kim yapmış bakılmaksızın kanuna uyulursa ülkede hiçbir sorun kalmaz. Devlete düşen belediyeye cezasını kesmektir. Aksi halde diğer fırınlar daha kötüsünü yaparlar ve buna haklı olurlar.

  • ahmet efe 25 Mart 2024 13:41

    Gariban fırını olacak ki devlet üstüne gitsin. belediye başkanı artık bu sehirde validen üstün demek ki. valim siz anca kuran kurslarını denetleyin halk ne yemiş ne içmiş sizin umrunuzda değil demek ki. Adalet yok olmuş firavunlar memleketi ele geçirmiş de biz mi bilmiyoruz acaba. Bu ramazanda bu işler yapılacak şeyler mi. kınıyorum belediyeyi. 4 tl sattığın bu ekmeği Erzurum halkına yedirmekten utanmıyor musunuz. birde oy istiyorsunuz öyle mi.