Erzurum Düzenleme Tarihi : 07 Mart 2023 10:30 Haber Girişi : 07 Mart 2023 09:14

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yeşil alanı satışa çıkardı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yeşil alanı satışa çıkardı!
Erzurum Ajans'tan gazeteci Onur Sağsöz'ün Büyükşehir Belediyesi'nin yeşil alanları satışa çıkarmasını gündeme getirmesinden sonra bazı muhalefet partileri olaya tepki gösterdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Palandöken ilçesi sınırlarındaki Recep Tayyip Erdoğan parkını parsellere bölerek satışa çıkardı.

 

İlçenin en büyük yeşil ve olası bir depremde toplanma alanı olan parkın yapılan imar değişikliğiyle akaryakıt istasyonu ve ticaret alanına dönüştürülmesini Erzurum Ajans’tan gazeteci Onur Sağsöz, “SAAATTIM” başlıklı yazıyla gündeme getirdi.

 

BBP İL BAŞKANI: PARSELASYON KABUL EDİLEMEZ

 

Gazeteci Sağsöz’ün paylaşım ve yazısı sonrasında Cumhur ittifakı ortağı Büyük Birlik Partisi’nin Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, “ilk plandaki yeşil alanların parselasyonu kabul edilemez. Konu hakkında Erzurum Büyükşehir Belediyemiz mutlaka bir açıklama yapmalıdır” paylaşımında bulundu.

 

ZAFER PARTİSİ İL BAŞKANI: VURGUN VAR

 

16 Mart’ta yapılacak ihalede 200 milyon liranın üzerinde muhammen bedel istenen parsellerin satışıyla ilgili olarak bir tepki de Zafer Partisi’nden geldi. İl Başkanı Abdülhamit Uzun, “Vurgun var. EBB ve Mehmet Sekmen gitmeden vurgun modunu açmış vaziyette. Yeşil alanı, olası bir depremde bölgedeki vatandaşlarımızın toplanla alanını parsel parsel kapalı teklif usulüyle satılığa çıkarmıştır. Burayı alanı da satanı da not ediyoruz!” tweeti attı.

 

Uzun ayrıca park alanında çektiği bir videoyu da sosyal medya hesaplarından paylaştı. TIKLA İZLE

 

İŞTE GAZETECİ ONUR SAĞSÖZ'ÜN KALEMİNDEN O YAZI

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurum 10 Mart 2023 23:19

    Cimere yazdım herkesin yazması gerekir. Stk ların baro nun mimarlar odasının yürütme durdurma istemesi gerekir. Bu erzuruma ihanettir vatan hainliğidir başka açıklaması yok

  • Halil 09 Mart 2023 14:26

    Erzurum u Rus, Ermeni, İsrail işgal etseydi Sekmen in verdiği zararı veremezdi. Allah korkusu yok ki.. Ama Erzurum halkına layık...

  • kerim tekin 09 Mart 2023 11:51

    Kartalda oturanlara gidip bir sorun sekmenin lakabı nedir diye. Başka söze gerek yok. birde hizmet için geldiklerini söylüyorlar. hizmet için gelen park mı satar park mı yapar. Attıkları ne kadar asfalt varsa 4 ay geçmeden bozuldu kazıyıp 20 senelik eski sfaltı çıkardılar rahatladılar. Kazıyınca altından taaa necati güllülü zamanında 30 sene önceki asfalt çıktı Adam belki vefat etmiş ama attığı asfalt taş gibi duruyor. Bunların attığı asafalt 3 ay dayanmadı hizmet için gelip zenginleşmek budur. Hakkımız haram olsun. Yediğiniz ilaç doktor parası olsun.kefen paranız olsun.

  • Cenk arslan 08 Mart 2023 22:58

    Erzurum'un başına gelmiş en büyük bela . Allah ım her iki cihanda belasını versin .

  • Sebahattin yaşar 08 Mart 2023 22:17

    Şu secim zamani biyle bir şey olur ise AKP aleyhine olur tum AkP ler bunu engellemeleri lazim ben yinede inanmiyorum

  • Siyah beyaz suçludur. 08 Mart 2023 20:54

    Adam iş adamı kim satmıyorki.

  • Eski dadas 08 Mart 2023 18:44

    Sayın başkan şehrimiz gürcü kapı semtinde bulunan ,tarihi ,küçük hamam ,bir türlü, onarıma, alınmamakta dışarıdanda,görüldüğü gibi,kubbe ve çevresi büyük tehlike arz,etmektedir her donem gelen ,vakıf yetkilileri ,onarım işini ertelemektedir,yarin olacak bir sıkıntıda, altından kimse kalkamaz,şimdiden önleminizi almanızı Erzurum büyük şehir başkanı olarak,bilgilerinize arz ediyorum.

  • Doktor 08 Mart 2023 16:41

    Eeeee bile bile ikinci kez nasıl seçildi..kimsenin sızlanmaya hakkı yok.

  • Ahmet SUCU 08 Mart 2023 09:58

    yazık, gerçekten çok yazık, nerede muhalefet, nerede diğer parti il başkanları. muhalefet burda gerek. muhalefetin amacı sadece koltuk kapmak olmamalı, Erzurum'un sesi olmalı.

  • Ömerfaruk 08 Mart 2023 09:57

    Bunların işi bu tarım arazilerini imara açtılar sebze yetişen tarım topraklarına bina diktiler dikmeyede devam ediyorlar bunların amacı parselasyon yapıp kendilerine pay çıkarmak İmarı Palandökene doğru versiinler oralara diksinler beton yapıları ovayı tarım arazileri ni koruyup kollayacak kimse yok

  • Yunus kara 08 Mart 2023 08:06

    Bu millet uyanana kadar iş işten geçecek

  • Emre Karatepe 08 Mart 2023 07:54

    Erzurum merkezdeki arsamızı parçalamışlar arsamız şuan yerinde yok zenginlere peşkeş çekip satıyorlar biz gittik bu sorun için başvurduk erzurum Tapu müdürlüğüne yetkili olan kişi bize diyorki arsası parçalara ayrılmış bir kaç kişi daha toplayın gelin 40 bin TL parada verin ben arsalarınızı bir araya getireyim sizleri allaha havale ediyorum yazıklar olsun bu adaletmidir hiç mi allah korkusu yok birgün bunun hesabını vereceksiniz

  • Eskidadas 07 Mart 2023 23:47

    Erzurumun şehrim emini sizin ekonomist bilginizle hükümetimiz dolar topladı, dolari olanlardan sizin projeniz di.sizin gibi ekonomist başkandan, şehrin park bahçe lerini saymamız betona çevirmeniz olacak gibi değil,bu şehirde oturacak parklar yapın Antalyayi görün.

  • halis demir 07 Mart 2023 11:26

    erzurumda ruslar mı işgal etti ki parklar bahçeler satıyorlar. oraları kimsenin babasının malı değildir ki satasınız. Üniversite rektörü veriyor arsaları belediye veriyor asaları bu nasıl vatanseverlik bu nasıl devlet adamlığı. Lütfen erzuruun taşına tooprağına hain olmayın. seçtik başımız üstünde gezdirdik ama bu kadar yter atyağımızın altına da almayı bilriz.