İlçeler Haber Girişi : 25 Kasım 2020 17:32

Erzurum'da binayı ateşe verdiler

Erzurum'da binayı ateşe verdiler
Erzurum?da bir inşaatın üst katında keresteleri tutuşturan çocuklar, mahallede paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangında maddi hasar meydana geldi.

Erzurumajans-Erzurum’da bir inşaatın üst katında keresteleri tutuşturan çocuklar, mahallede paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangında maddi hasar meydana geldi.

 

Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Saltuklu Mahallesi’nde meydana gelen yangına çocukların sebep olduğu öğrenildi.

 

 

Olay dün saat 16.00 sıralarında yaşandı. Selami İspir isimli vatandaşa ait olduğu öğrenilen inşaatın üçüncü katında aniden alevler yükseldi. Çok geçmeden çatıya da sıçrayan yangını gören vatandaşlar itfaiye haber verdi.

 

 

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yangının en üst katta bulunan kerestelerin alev alması ile gerçekleştiğini tespit etti. Polis ekiplerinin de çevrede güvenlik önlemi aldığı olayda ölen ya da yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.  Yangının çevredeki çocuklar tarafından çıkarıldığı belirlendi.

 

 

Manolya BULUT/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.