Erzurum'da bir garip yaya geçidi, başı var sonu yok

Erzurumajans-Erzurum’da bulunan bir yaya geçidinin başı var sonu yok. Yolun karşısına geçmek için yaya geçidinde bulunan çizgileri kullanmak isteyen vatandaşlar, kendilerini demir çitlerle çevirili çimlerde buluyorlar. İlginç tasarımlı yaya geçidini görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Bulvarında eşine çok az rastlanacak yaya geçidi görenleri hayrete düşürüyor. Yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşlar yaya geçidindeki çizgileri takip edince çitlerle çevrili çimenlere ulaşıyor.

 

 

Yaya yolunun başlangıcı varken sonunun olmaması ise görenleri şaşkına çeviriyor. Yolun karşısına geçmek isteyenler önce çizgileri takip ediyor daha sonra çitlerle çevrili çimenlerden sağ yaparak ana yol üzerinde ilerleyip ancak öyle karşıya geçebiliyorlar.

 

 

 

Garip yaya geçidinden geçmeye çalışan vatandaşlar, “Buradan karşıya geçmeye çalışacağız ama yaya geçidinin sonu görünmüyor. Geçtiğimiz zaman yol yok, tellerin üzerinden atlamak ya da sağa dönüp biraz daha ana yolda yürümemiz gerekiyor. Gerçekten çok garip” yorumlarında bulundular.

 

  • 4 / 1 Erzurum'da bir garip yaya geçidi, başı var sonu yok 0

  • 4 / 2 Erzurum'da bir garip yaya geçidi, başı var sonu yok 1

  • 4 / 3 Erzurum'da bir garip yaya geçidi, başı var sonu yok 2

  • 4 / 4 Erzurum'da bir garip yaya geçidi, başı var sonu yok 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Emir Alp23 Nisan 2021 11:33

    Erzurum'da doğru düzgün olan ne var ki yaya geçidi doğru olsun? Ülkede en çok trafik ışığı olup da uyulmayan tek kent bence Erzurum. Dört tane kavşakta mobese var orada bile ışıkta duran yok. Havuzbaşı ve üniversite hariç çünkü orada mobeseden ceza yazıyorlar. Demek ki neymiş, ceza yazmazsan kural uygulanmazmış. Dadaşkent yolunda stadın önünde kırmızıda dururken bir kamyonun altında kalmaktan son anda kurtuldum.Uyulmayan ışıklar, ana cadde, ara sokak her yerde konulduğu belli olmayan, asfaltları kopmuş, dökülmüş hız kesiciler, delik deşik yollar. Yılda bir amortisör mü değiştirilir ya? Başkan ancak refüjlere binlerce liralık tabela diksin, "büyükşehir yapmıştır" diye.