Erzurum Haber Girişi : 13 Eylül 2023 14:13

Erzurum'da çevrimiçi istişare toplantısı

Erzurum'da çevrimiçi istişare toplantısı
Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası hazırlıkları kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı'nın merkez ve taşra yönetiminin katılımıyla çevrimiçi istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya İl Müftüsü Dr. Rüstem Can'da online olarak katıldı.

Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası hazırlıkları kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı'nın merkez ve taşra yönetiminin katılımıyla çevrimiçi istişare toplantısı düzenlendi. Çevrimiçi yapılan toplantıya Erzurum İl Müftüsü Dr. Rüstem Can'da online olarak katıldı.

 

27 Eylül - 7 Ekim tarihleri arasında idrak edilecek olan Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası hazırlıkları kapsamında düzenlenen toplantı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın başkanlığında gerçekleşti. Çevrimiçi olarak düzenlenen toplantıya; İl Müftüsü Dr. Rüstem Can, İl Müftü Yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.

 

Başkan Erbaş konuşmasında, "Mevlid-i Nebi’nin heyecanının, bereketinin, güzelliğinin, her yerde, her evde, her mahallede, her yürekte en güçlü şekilde hissedilmesi için elimizden gelen gayreti gösterelim." dedi.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın her alanda ve her koşulda, hiç bir zaman tahrik ve rehavete kapılmadan çalışmalarına devam etmesi gerektiğini vurgulayan Erbaş, 27 Eylül - 7 Ekim tarihleri arasında idrak edilecek olan Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın şimdiden Müslüman alemine hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. dedi.

 

Çevrimiçi olarak düzenlenen toplantıya; İl Müftüsü Dr. Rüstem Can, İl Müftü Yardımcıları ve şube müdürleri katıldı. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.