Erzurum Haber Girişi : 20 Nisan 2020 22:15

Erzurum'da denetimler aralıksız sürüyor

Erzurum'da denetimler aralıksız sürüyor
Erzurum’da polisler korona virüs tedbirleri kapsamında cadde ve sokaklarda denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Denetimler drone ile havdan da destekleniyor.
Erzurumajans-Korona virüs önlemleri kapsamında kentte denetimler hız kazandı. Erzurum’un doğu girişinde Karskapı uygulama noktasında, batı girişinde ise Ilıca uygulama noktasında denetimlerini artıran polis ekipleri sürücülere ateş testi yapıp seyahat belgelerini sorguluyor.



Polis ekipleri uygulama noktalarında vatandaşlara korona virüsten önlenme konusundaki kuralları hatırlatıp evde kalmaları için tavsiyelerde bulunuyor.



Öte yandan denetimler drone ile havadan da destekleniyor. Polis ekipleri ayrıca gün içerisinde 20 yaş altı ve 65 yaş üzerinde ki vatandaşları da evlerine gitme konusunda sık sık uyarılarda bulunuyor. Kurallara uymayan vatandaşlara ise idari para cezası uygulanıyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurum 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum Tortum girişinde 20 Nisan tarihinde öğleden sonra yapılan kontrol esnasında sadece araç kullanın ateşi ölçülürken denk geldik, araçtaki herkes için ölçüm yapılması daha doğru olacaktır.