Erzurum Haber Girişi : 16 Ağustos 2023 09:35

Erzurum'da feci kaza kardeşleri ayırdı! Kurtulduğuna sevinemedi

Erzurum'da feci kaza kardeşleri ayırdı! Kurtulduğuna sevinemedi
Erzurum'da yaşanan kaza iki kardeşi birbirinden ayırdı. Otomobil sürücüsü Kadir İpçi (24) hayatını kaybederken, yanında bulunan kardeşi Abdullah İpçi (21) ise yara almadan kurtuldu. Ağabeyinin cenazesine katılan Abdullah'ın gözyaşları yürekleri dağladı.

Erzurum’da yaşanan feci kaza iki kardeşi birbirinden ayırdı. Otomobil sürücüsü Kadir İpçi (24) hayatını kaybederken, yanında bulunan kardeşi Abdullah İpçi (21) ise yara almadan kurtuldu. Ağabeyinin cenazesine katılan Abdullah’ın gözyaşları yürekleri dağladı.

 

 

Erzurum’da Atatürk Üniversitesi kampüsünde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, demir korkulukları kırarak yol kenarındaki bahçeye savruldu. Kazada otomobil sürücüsü Kadir İpçi (24) yaşamını yitirirken, yanında bulunan kardeşi Abdullah İpçi (21) ise yara almadan kurtuldu.

 

Kaza dün akşam saat 21.15 sıralarında Atatürk Üniversitesi kampüsünde meydana geldi.

 

 

Atatürk Üniversitesi’nden Kazım Karabekir Stadyumu istikametine seyir halinde olan Kadir İpçi yönetimindeki 24 BE 338 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Kaldırımdaki demir korkulukları kıran otomobil yol kenarındaki bahçeye uçtu. Diğer sürücülerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler yaptıkları kontrolde başına demir giren sürücü Kadir İpçi’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrası Kadir İpçi’nin cansız bedeni ambulansla adli tıp kurumu morguna götürüldü. Yolcu koltuğunda bulunan kardeşi Abdullah İpçi ise tedbir amaçlı Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde müşahedeye alındı. 

 

Kazadan sağ kurtulan kardeşi de cenazedeydi

 

Yunus-Arife çiftinin 7 çocuğundan 3’üncüsü olan Kadir İpçi’nin cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Narmanlı Camii’nden kaldırıldı. Cenazeye kazadan yara almadan kurtulan kardeşi Abdullah İpçi de katıldı. Ağabeyinin tabutunun başında gözyaşı döken acılı kardeş, yürekleri dağladı. Kazanın şokunu atlatamayan Abdullah İpçi’nin ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Cenaze namazı başlamadan fenalaşan Abdullah İpçi, yakınları tarafından hastaneye götürüldü. Kadir İpçi’nin kardeşi Abdullah İpçi ve babası Yunus İpçi, bu nedenle cenaze namazına katılamadan ayrıldı.

 

 

Kadir ve Abdullah İpçi kardeşlerin Sarıkamış’ta bir cenazeye katılmak üzere ödünç aldığı araçlarını teslim eden amcaları Adnan İpçi’yi (58), Yıldızkent semtinde bulunan evine bıraktıktan sonra, geriye döndükleri sırada kaza yaptıkları ve hayatını kaybeden sürücü Kadir İpçi’nin bir yıldır Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi 5. Ceza Dairesi’nde katip olarak çalıştığı öğrenildi. Kaynak/Pusula

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.