Kültür-Sanat Haber Girişi : 27 Ağustos 2023 12:21

Erzurum'da foto maratona büyük ilgi

Erzurum'da foto maratona büyük ilgi
FotoMaraton Erzurum etkinliği, amatör ve profesyonel yüzlerce fotoğraf severin akınına uğradı. Fotoğraf severler gün boyunca belirlenen temaları fotoğraflamak ve yarışmada ödül almak için şehrin dört bit tarafından deklanşöre bastılar.

Kültür ve Turizm Bakanlığının düzenlediği Palandöken Kültür Yolu Festivali çerçevesinde FOTON Derneği tarafından gerçekleştirilen FotoMaraton Erzurum etkinliği, amatör ve profesyonel yüzlerce fotoğraf severin akınına uğradı.

 

 

Fotoğraf severler gün boyunca belirlenen temaları fotoğraflamak ve yarışmada ödül almak için şehrin dört bit tarafından deklanşöre bastılar.

 


Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, fotoğraf sanatçısı ve FOTON kurucusu Coşkun Aral ve diğer konukların katılımı ile Çifte Minareli Medrese’nin önünde gerçekleşen Erzurum Foto maraton açılışında temalar “Çay” ve “Tarih” olarak belirlendi. Foto maratonun daha sonraki aşamalarında ise “Geleneksel İzler”, “Yemekler”, “Sokak” ve “Esnaf” temalarının fotoğraflanması istendi.

 


Sonuçlar bu gün Coşkun Aral’ın söyleşisinin ardından saat 19.00’da açıklanacak.İHA

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.