Erzurum Haber Girişi : 10 Nisan 2020 22:30

Erzurum'da izdiham... Fırınlara akın ettiler

Erzurum'da izdiham... Fırınlara akın ettiler
İçişleri Bakanlığınca 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi üzerine Erzurum’da panik yapan vatandaşlar ekmek fırınlarına ve marketlere akın etti. Kemal Sunal filmini aratmayan görüntüler ortaya çıktı.
Erzurumajans-Sokağa çıkmanın yasaklandığı Erzurum’da da ekmek fırınlarına akın eden vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Sosyal mesafeyi ve korona virüsünü unutan vatandaşlar, ekmek kuyruğunda sıraya girdiler. Yasağın başlamasına kısa süre kala trafikte de büyük bir yoğunluk oluştu.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ali osman 01 Ocak 1970 02:00

    cahil insanlar 2 gün ekmek yemeseydiniz ölürdünüz değil mi?

  • Mustafa 01 Ocak 1970 02:00

    Bir havada kıyamet koparıyorlar afrikalılar günlerce bir yudum suya hasret bir lokma ekmeğe hasret bizde 2 gün SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI var diye millet sanki aylarca ac kalacak gibi davranıyor zaten bu musibetler hep şükürsuzlukten ve mazlum kalan insanların bedduasindan oldu benim inancım böyle inanmayanda ODA onun sorunu .dune kadar dünyanın en tehlike yeri idlipken bugün em güvenli yeri çünkü oraya giriş çıkışlar yasaktı işte bizim göremediğimiz allah gördü. INANIN ölümler batının işine geliyor nasılsa ölenler yaşlı ve hasta zaten ekonomiye zarar denilip ilgilenilmiyor ispanyadaki huzurevi en iyi ornek.icisleri bakanlığının yaptığı yanlış 2 SAAT KALA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI ilan etmek AKIL ışı degil

  • Hadi 01 Ocak 1970 02:00

    Aç gözlü insanlar hiç mi oruç tutmadiniz biraz sayginiz olsun ululemre itaat etseniz ne olur.

  • Ddş 01 Ocak 1970 02:00

    Ula dadaş heç mi oruç tutmadın