Kültür-Sanat Haber Girişi : 30 Aralık 2020 16:55

Erzurum'da 'Karikatür Atölyesi' açıldı

Erzurum'da 'Karikatür Atölyesi' açıldı
Karikatür ustası gazeteci Vedat Refayeli, Erzurum İbrahim Erkal Sanat Merkezi'nde kurulan stüdyoda sosyal medya üzerinden karikatür dersleri vermeye başladı.

Erzurumajans-Karikatür ustası gazeteci Vedat Refayeli, Erzurum İbrahim Erkal Sanat Merkezi’nde kurulan stüdyoda sosyal medya üzerinden karikatür dersleri vermeye başladı. Salı ve Perşembe günleri saat 14.00’da kamera karşısına geçen Refayeli, pandemi süresince uzaktan eğitimle öğrencilerine ulaşacak..

 

 

Pandemiden dolayı iş görüşmeleri bile internet ortamında yapılır hale geldi. Erzurumlu gazeteci ve karikatür ustası Vefat Refayeli de sosyal medya üzerinden karikatür eğitimlerine başladı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa açılan Karikatür atölyesi sayesinde genç yeteneklere ulaşmayı hedefleyen gazeteci Vedat Refayeli , pandemiden dolayı uzaktan eğitimle ders verdiğini söyleyerek, “Amacımız öğrencilere karikatür sevgisini aşılamak, boş zamanlarını değerlendirmek. Büyükşehir Belediye Başkanımız bu konuda çok duyarlı davrandı. Daha önce açtığım karikatür sergimi ziyaretinde bunu konuşmuştuk. Ben de kendisine karikatür atölyesi kurarak hedefimize ulaşabileceğimizi söyledim. Hakikaten dediğini yaptı. İbrahim Erkal Kültür ve Sanat Merkezi’nde bu atölyeyi açtık. Pandemi olmasaydı bu işi yüz yüze eğitimle yapacaktık. Mecburen uzaktan eğitimle başladık. Erzurum’da çizer sayısını çoğaltmak istiyoruz” dedi. Dersler Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi adlı sosyal medya hesabından canlı olarak Salı ve Perşembe günleri saat 14.00’da takip edilebilecek.

 

Manolya BULUT/Pusula

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Özkan 01 Ocak 2021 00:18

    Vedat bey çalışmalarınızda başarılar dilerim