Erzurum Haber Girişi : 06 Mayıs 2021 14:23

Erzurum'da maganda dehşeti...

Erzurum'da maganda dehşeti...
Erzurum'un Yakutiye ilçesinde bulunduğu çevreye pompalı tüfekle rastgele ateş açan Serdar Dündar, bu sırada sokakta oynayan 13 yaşındaki Pınar Kaban'ı sol gözünden vurdu. Hastaneye kaldırılan Kaban hayatını kaybetti.

Erzurumajans-Merkez Yakutiye ilçesi Rabiaana Mahallesi'nde iftar sonrası pompalı tüfekle çevresine rastgele ateş açan Serdar Dündar, bu sırada evlerinin bulunduğu sokakta oyun oynayan Pınar Kaban'ı sol gözünden vurdu. Çevredekilerin çağırdığı ambulansla hastaneye götürülen Pınar Kaban'ın hayatını kaybettiği belirlendi.


Sosyal medya hesaplarında da sürekli silah ve şiddet içerikli paylaşımlar yaptığı belirlenen Dündar ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Daha sonra yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Dündar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Küçük Pınar’ı 1 ay önce sosyal medyada paylaştığı tüfekle öldürmüş

 

 Erzurum'un Yakutiye ilçesinde bulunduğu çevreye pompalı tüfekle rastgele ateş açan Serdar Dündar, bu sırada sokakta oynayan 13 yaşındaki Pınar Kaban'ı sol gözünden vurarak öldürdü. Dündar’ın küçük kızı öldürdüğü tüfeği sosyal medya hesabından 1 ay önce paylaştığı ortaya çıktı.


Erzurum’un Yakutiye ilçesi Rabiaana Mahallesi'nde iftar sonrası elinde ki pompalı tüfekle çevresine rastgele ateş açan Serdar Dündar, bu sırada evlerinin bulunduğu sokakta oyun oynayan Pınar Kaban'ı sol gözünden vurdu. Çevredekilerin çağırdığı ambulansla hastaneye götürülen Pınar Kaban'ın hayatını kaybettiği belirlendi.


Sosyal medya hesaplarında da sürekli silah ve şiddet içerikli paylaşımlar yaptığı belirlenen Dündar ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Daha sonra yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Dündar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Dündar’ın küçük kızın ölümüne sebep olan pompalı tüfeği ise bir ay önce sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kime diyoruz 07 Mayıs 2021 06:42

    Babası oğlunun çılgısz hareketlerinden hoşnut oluyormuş komsular şikayet edince toz kondurmuyor falanmış. Yazık bir çocuğun cani gitti senin oğlunda yillarca icerde.niye engel olsa haddini sınırını bilip yaşasaydı olmasaydı sonu böyle