Spor Düzenleme Tarihi : 10 Temmuz 2020 15:13 Haber Girişi : 10 Temmuz 2020 15:17

Erzurum'da mavi beyaz coşku

Erzurum'da mavi beyaz coşku
Giresun galibiyeti ile Süper Lige en yakın iki adaydan biri haline gelen BB Erzurumspor'un şampiyonluğuna inanan taraftarlar ve belediyeler şehri mavi-beyaz renklerle donatmaya başladı.

Erzurumajans-Geçtiğimiz Pazar günü Giresunspor galibiyetiyle tekrar 2. Sıraya yükselen ve Süper Lig hedefine kalan 180 dakika öncesinde en yakın iki takımdan biri olan BB Erzurumspor’a şampiyonluk destekleri gelmeye devam ediyor.

 

Erzurum ve Erzurumspor Sevdalılarından Orhan Özsoy’un  ‘Ya şimdi ya hiç’ sloganıyla tüm ilçe belediye başkanlarından Altay maçı öncesinde 100’e bin lira prim desteği vermesini istemesi üzerine ilk destek manevi olarak geldi.

 

Mavi-beyazlı kulübün Onursal Başkanı ve en büyük destekçisi olan Mehmet Sekmen’in yanı sıra ilçe belediye başkanları şehrin muhtelif yerlerine şampiyonluk afişleri asarak takıma şampiyonluk yolunda inancı ve güvendiğini gösterdi.

 

Özsoy’un destek çağrısına Mavi-beyazlı kulübün eski yöneticilerinden Kadir Ovat ile Yavuz Selim Turan da, ilk kulak veren ve duyarlı olan isimler arasında yer aldı.

 

Turan Oto Cam ile Şampiyon Tur işyerlerine Mavi-beyaz Erzurumspor bayrakları asarak işyerlerinin önünü mavi-beyaz renklerle donattı.

 

Önceki gün de Cupba adlı işyeri ‘Şampiyon Erzurum’ yazan özel baklava hazırlamıştı.

 

Erzurum ve Erzurumspor Sevdalılarından Orhan Özsoy, duyarlı olan esnafa teşekkür etti.

 

Şampiyonluk havasına katkı

 

Erzurumspor’un eski yöneticilerinden Yavuz Selim Turan, profesyonel futboldaki tek temsilcimiz olan Mavi-beyazlıların  dünyadaki tüm Erzurumluların ortak paydası olduğunun altını çizerek, Süper Lig yolunda kalan 180 dakikada ‘Ben Erzurumluyum’ diyen herkese büyük görev ve sorumluluk düştüğünü söyledi. Turan, “Bizde Turan Oto Cam olarak Erzurumspor’umuzun şampiyon olacağına inanıyoruz. Bu nedenle de sloganlara ve çağrılara eşlik etmek için iş yerimize mavi-beyaz bayraklar asarak, şampiyonluk havasına katkı sağaldık. İnanıyoruz ki, takımımız kalan 180 dakikadan alnının akıyla çıkarak bir sezon aradan sonra tekrar Süper Lige dönecek” dedi.

 

Yine Dadaşların eski yöneticilerinden Kadir Ovat da, Mavi-beyazlı takımın mutlu sona ulaşacağını ifade ederek, tüm Erzurumspor halkını desteğe davet etti.

 

Nurullah PALA/PUSULA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.