Erzurum Haber Girişi : 13 Temmuz 2021 11:08

Erzurum'da 'Mavi Kurdele' seferberliği

 Erzurum'da 'Mavi Kurdele' seferberliği
Çocuk İstismarı ile mücadelede farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan "Çocuklar İçin Mavi Kurdele Tak" kampanyasına Erzurum'da destek giderek büyüyor.

ERZURUM AJANS - Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği ( UCİM) ‘in  kapsamında başlatmış olduğu “Çocuklar İçin Mavi Kurdele Tak” kampanyası yoğun katılım ile devam ediyor.

 

 

Erzurum Baro Başkanı Av. Talat Göğebakan, UCİM Genel Başkan Danışmanı Av. Ayşegül Aydoğan ve derneğin Erzurum’daki gönüllü avukatları ile bir araya geldi. “Çocuklar İçin Mavi Kurdele Tak” kampanyasına, sol bileğine mavi kurdele takarak destek veren Göğebakan “Çocuklar geleceğimiz. Çocuk İstismarını önleyemeyen toplumların geleceği olmaz . O yüzden bu mavi kurdeleyi sol bileğime takarak bu mücadeleye Erzurum barosu olarak destek veriyoruz” dedi.

 

 

UCİM Genel Başkan Danışmanı Av. Ayşegül Aydoğan Erzurum Baro Bakanı Av. Talat Göğebakan’ın ve Erzurum Barosu Çocuk Hakları Komisyonunun verdiği destekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek “Kampanyaya destek olmak için kalbimize en yakın olan sol kolumuza Mavi kurdele takarak farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. Bu kurdeleler bir hafta boyunca bileklerimizde kalarak herkese neden taktığımız hususunu anlatarak insanların bu konuya tepki göstermelerini bekliyoruz. Çocuklarımız istismara uğramasın, öldürülmesin, istismar yargılamalarında adalet yerini bulsun , ihtisas mahkemeleri kurulsun ve çocuklarımız artık zarar görmesin diye bu kampanyaya herkesin destek vermesini bekliyoruz” dedi.

 

 


Aynı gün Erzurum avukatları ve gönüllüleri de Erzurum Denetimli Serbestlik Müdürü Mehmet Ofluoğlu’nu ziyaret ederek kurum personelleri ve sosyologlarına mavi kurdelelerini taktılar.

 

 

Bir destekte 'Grup İmera'dan 

 

 

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM) ‘in başlatmış olduğu “Çocuklar İçin Mavi Kurdele Tak” kampanyasına bir destekte Grup İmera’dan geldi.

 


“Çocuklar İçin Mavi Kurdele Tak” kampanyasına, sol bileklerine mavi kurdele takarak destek veren Grup İmera adına konuşan Abdulhadi Küçük “ Hepimizi çocuk istismarı ile ilgili duyarlı olması gerekiyor. Mavi kurdele ile farkındalık haftasına desteğimizi göstermek hepimizin görevi. Çocuklar hepimizin çocukları” dedi.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.