Spor Düzenleme Tarihi : 23 Eylül 2023 18:00 Haber Girişi : 23 Eylül 2023 15:38

Erzurum'da Milli ayıp!

Erzurum'da Milli ayıp!
Erzurum'da kamp yapan U19 Kadın Milli Takımı ikinci kez Estonya ile karşı karşıya geldi. İlk maçta olduğu gibi ikinci maça da davetli olmalarına rağmen protokolden hiç kimse katılmadı.

Son bir haftadır Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kamp yapan U19 Kadın Milli Takımı, geçen 20 Eylül’de Estonya ile özel maçta karşı karşıya geldi.

 

Yüksek İrtifa Kamp Eğitim Merkezi'ndeki 3 Nolu sahada düzenlenen maçta millilerimiz, 46.dakikada İrem Tuana Şentürk, 71. ve 85.dakikalarda Mine Yıldız’ın attığı gollerle Estonya’yı 3-2 mağlup etti. Konuk takımın gollerini ise 45+2'de Anna Mariin Juksar, 70. dakikada Kirkeliis Lillemets kaydetti.

 

 

YALNIZ BIRAKTILAR

 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun organize ettiği kamp ve özel karşılaşma öncesi protokole yapılan davet karşılıksız kaldı. Millilerin özel maçına kentin A protokolünden hiç kimse katılmadı. Kurumlardan­ temsilcinin bile gelmediği maçta şehrin sporundan sorumlu isim Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk de yoktu.

 

 

BUGÜN DE GELMEDİLER

 

Kamp dönemini Palandöken Kayak Merkezi’nde geçiren U19 Kadın Milli Takımı, bugün yine Estonya ile karşı karşıya geldi. Maçtan 4-3 galip ayrılan Millilerimiz bir kez daha yalnız bırakıldı. Protokol için ayrılan tribüne görevli polis memurları otururken, Millilerin tebrik edilmemesi ‘milli ayıp’ olarak değerlendirildi. Haber: Onur SAĞSÖZ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş ilo 24 Eylül 2023 15:10

    Anlayana Sivri sinek Saz anlamayana davul zurna bile Az.