Spor Haber Girişi : 15 Mayıs 2021 14:24

Erzurum'da Şampiyonlar ligi müziği dinletilir!

Erzurum'da Şampiyonlar ligi müziği dinletilir!
Ali Demirhan: 25 Milyon değil, 50 Milyon getiririm. Geçmiş borç beni ilgilendirmez. Kendi dönemimden sorumlu olurum.

ERZURUM AJANS - Süper Lig'den küme düşen Erzurumspor'da, taraftarın sürekli takımın başına geçmesini istediği eski Başkan Ali Demirhan, suskunluğunu bozdu. 

 

ERK Haber TV'de Orkun Çizmeli ve Burak Döşer'in sorularını yanıtlayan Ali Demirhan, "Erzurumspor beni istiyorsa ben gelmeye hazırım" dedi. 

 

 

Demirhan, Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in, Kulüp Başkanlığı için  "25 milyon teminat getiren herkes aday olabilir" ifadelerine, "Bakın ben 25 milyon değil, 50 milyon getiririm. 25 milyonla bir şey yapılmaz. Yeni dönemde takımın başarılı olması için en az 70 milyon para gerekiyor. Bu anlamda 50 Milyon getiririm, ancak kendi dönemimden sorumlu olurum. Geçmiş borç beni ilgilendirmez" dedi.

 

 

"Erzurumspor için taşın altına elimi koymaya her zaman hazırım" diyen Ali Demirhan, "Erzurumspor yeter ki, birleşsin camia olarak kenetlensin, gerisi kolay. Bu takım Süper Lig'e de çıkar, şampiyon da olur, Erzurum'da Şampiyonlar Ligi müziği de dinletilir, UEFA müziği de dinletilir. Yeter ki ortak aklı kullanabilelim. Bizim olduğumuz yerde hiç kimse ne Federasyon, ne Merkez Hakem Komitesi, bizim hakkımızı yiyemez. Doğru bir kadro kurarsanız başarısız olma şansınız yok" diye konuştu. 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.