Erzurum Haber Girişi : 13 Temmuz 2023 13:38

Erzurum'da TOGG Oltu'ya kurban kestiler

Erzurum'da TOGG Oltu'ya kurban kestiler
Erzurum Ticaret Borsası Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan TOGG'u kullanmaya başladı. Ticaret Borsası Oltu rengini tercih ettiği TOGG için 'hayırlı olsun' kurban kesti.

Erzurum Ticaret Borsası Türkiye’nin yerli ve milli otomobili olan TOGG’u kullanmaya başladı. Ticaret Borsası Oltu rengini tercih ettiği TOGG için 'hayırlı olsun' kurban kesti.

 

Yerli ve milli olarak üretilen elektrikli otomobil TOGG, Türkiye'nin pek çok yerinde kurum ve kuruluşlara aynı zamanda vatandaşlara teslim edilmeye devam ediyor. Bu kapsamda Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasının ardından ikinci TOGG Ticaret Borsasına teslim edildi. TOGG’un Oltu rengini tercih eden Borsa yönetimi üyelerin katıldığı bir programla ‘hayırlı olsun’ kurbanı kesti.

 

 

Ne olmuştu?

 

TOBB'un 79. Olağan Genel Kurul'u kapsamında düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreninde TOGG marka makam aracı talep eden oda ve borsalar arasında çekiliş düzenlenmişti.

 

 

Düzenlenen çekilişte Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, 291 oda ve borsa arasında ilk etapta 25 oda ve borsaya verilecek olan TOGG Marka makam aracı için 11 numaralı, şans topunu çekmişti. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Saim Özakalın ise 1 numaralı şans topunu çekerek, iki adet Oltu rengi TOBB marka makam aracının anahtarını TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden almışlardı.Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.