Eğitim Haber Girişi : 04 Eylül 2023 14:01

Erzurum'da 'uyum' zili çaldı

Erzurum'da 'uyum' zili çaldı
Erzurum'da okul öncesi ile ilkokul 1 ve liselerin 9'uncu sınıf öğrencileri, 'uyum programı' çerçevesinde ilk derse başladı. Tüm kademelerde ise 11 Eylül'de ders zili çalacak.

Erzurum’da okul öncesi ile ilkokul 1 ve liselerin 9'uncu sınıf öğrencileri, ‘uyum programı’ çerçevesinde ilk derse başladı. Tüm kademelerde ise 11 Eylül’de ders zili çalacak.

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 2023- 2024 eğitim öğretim yılı öncesinde okul öncesi ile ilkokul 1 ve liselerin 9'uncu sınıf öğrencileri için hazırlanan okula uyum programı ve rehberlik uygulamaları bugün başladı. 8 Eylül'e kadar sürecek uyum programı dahilinde okul öncesi, ilkokul 1 ve lise 9'uncu sınıf öğrencileri okulları, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla bir araya geldi. Erzurum’da da özel bir okulda ‘uyum programı’ çerçevesinde minik öğrenciler velileriyle birlikte okula geldi. İlk günün heyecanını yaşayan minikler, arkadaşları ve öğretmenleriyle tanıştı. Kaynak/Pusula

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.