Erzurum Haber Girişi : 08 Aralık 2023 12:23

Erzurum'da yayaya çarpıp ölümüne neden TIR şoförü, Bingöl'de yakalandı

Erzurum'da yayaya çarpıp ölümüne neden TIR şoförü, Bingöl'de yakalandı
Erzurum'da 52 yaşındaki Nurullah Soysal?a yolun karşısına geçerken TIR'ıyla çarpıp ölümüne neden olan Mehmet C. (31), Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yakalandı.

Olay, dün (Perşembe) saat 13.00 sıralarında Erzurum'un Aziziye ilçesi Dadaşkent kavşağında meydana geldi. Bingöl yönüne giden Mehmet Ç. yönetimindeki 27 AHF 461 plakalı TIR, yolun karşısına geçmeye çalışan Nurullah Soysal'a çarptı. 

 

Bölgedeki bir inşaatta çalışan işçilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi Soysal’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Nurullah Soysal’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alındı. 

 

 

Ekipler, Nurullah Soysal’a bir nakliye şirketine ait TIR'ın çarptığını belirledi. Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtlarından en son Erzurum'un Çat ilçesinden çıkış yaptığı görülen TIR, irtibata geçilen Bingöl'un Karlıova ilçe girişinde polis ekipleri tarafından durduruldu. Gözaltına alınan sürücü Mehmet Ç., polis ekiplerine kaldırıma çarptığını sandığını ve önemsemediği için durmadığını söyledi. 

 

Kazada ölen 3 çocuk babası Nurullah Soysal’ın Dadaşkent’te bir mandırada çalıştığı ve iş yerinden şehir merkezine gitmek için ayrıldığı öğrenildi. HABER MERKEZİ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hslis demir 09 Aralık 2023 21:28

    Koskoca tırın dadaşkentte ne işi var. Niçin çevre yolunda değil.