Erzurum Haber Girişi : 15 Eylül 2016 14:29

Erzurum GHSİM'de bayramlaşma

Erzurum GHSİM'de bayramlaşma
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde Kurban Bayramı dolayısı ile bayramlaşma töreni yapıldı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde Kurban Bayramı dolayısı ile bayramlaşma töreni yapıldı. 

İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, "Bayramlar, kırgınlık ve dargınlıkların son bulduğu, dostluk ve kardeşlik duygularının canlandığı, toplumsal barışın tesis edildiği nadide günlerdir" dedi. 

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Şube Müdürleri, ilçe müdürleri, kurum çalışanları ile antrenörlerin katıldığı bayramlaşma töreninde İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Kurban Bayramı dolayısıyla önemli mesajlar verdi.

Tüm İslam Aleminin, Erzurumluların kurum çalışanları ile spor camiasının bayramını tebrik eden Taşkesenligil, "Bayramlar, kırgınlık ve dargınlıkların son bulduğu, dostluk ve kardeşlik duygularının canlandığı, toplumsal barışın tesis edildiği nadide günlerdir" dedi.

Bayramların, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel şekliyle yeniden yaşandığı, birlik ve beraberlik bilincinin tazelendiği, huzur ve refah ortamının sağlandığı en güzel ve anlamlı günler olduğunun altını çizen Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, "Bayramlar bizler için çok özel anlamlar taşımaktadır. Millet olarak sahip olduğumuz en büyük hasletlerden biri olan merhamet, hoşgörü ve yardımlaşma duyguları bayramlar vesilesiyle canlı tutulmalı, bu önemli günlerde insanlar sevinçte olduğu gibi dar ve sıkıntılı zamanlarda da birbirinin yanında olmalıdır. Ancak bu manada Kurban bayramına yüklediğimiz anlam ve verdiğimiz değer daha bir önem kazanacaktır" diye konuştu.

Taşkesenligil'in konuşmalarının ardından bayramlaşma töreni yapıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.