Spor Haber Girişi : 19 Ekim 2017 16:45

Erzurum GHSİM'den Spor A.Ş'ye ziyaret

Erzurum GHSİM'den Spor A.Ş'ye ziyaret
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Şube Müdürleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Dal'ı ziyaret etti.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Şube Müdürleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Dal'ı ziyaret etti.

Erzurum Spor A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Dal, nazik ziyaretlerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kurmaylarına teşekkür ederek, Spor A.Ş'nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Dal, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen öncülüğünde şehirde önemli bir spor hamlesi yaptık. Futbol takımımız iki yılda üst üste şampiyon olarak TFF 1. Ligine yükseldi. Basketbol takımımız 2. Ligde mücadele edecek. Güreş Takımımız Süper ligde, daha bir çok spor branşında sporcularımız ferdi derecelere Erzurum adına imza atıyor. Buz hokeyi, atletizm takımımız hepsi çok başarılılar. İnanıyorum ki, yeni tesislerimizle spora daha da güzel hizmetler edeceğiz" dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de, göreve geldiği günden beri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in sporda bir çığır açtığını ifade ederek, "Biz gençlik ve spora hizmet eden bir kurum olarak bugüne kadar Büyükşehir Belediyemiz ve Spor A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürlüğü ile birlikte büyük organizasyonlara ev sahipliği yaptık. Desteklerinden ötürü Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum" dedi.

Spor A.Ş'yi ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Şinasi Polat, Bülen Tilkidöğen ile Letif Arslan da yer aldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.